Ασημένια στο Βαλκανικό με ρεκόρ, η Ειρήνη Βασιλείου

Συνεχίζει τις καλές τις εμφανίσεις η Ειρήνη Βασιλείου. Η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη ήταν δεύτερη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού στην Κωνσταντινούπολη με 52.93 επίδοση καλύτερη από το ατομικό της 53.24 από φέτος και τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας, πίσω από τις Φανή Χαλκιά (51.68), Μαρία Μπελιμπασάκη (52.27) και Χρυσούλα Γκουντενούδη ( 52.65).

Η Βασιλείου, που φέτος έχει πετύχει ατομικά ρεκόρ και στα 200 μ. και στα 60 μ., θα επιστρέψει στην Βιέννη και θα έρθει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στην ίδια απόσταση συμμετείχε και η Ελπίδα Καρκαλάτου, που τερμάτισε πρώτη στη σειρά της σε 54.88.

Η Βασιλείου θα έχει την ευκαιρία στην κούρσα του ΣΕΦ να ξεπεράσει και πάλι τον εαυτό της.

“Χρυσός” ο Ζήκος, “ασημένιοι” Πεσιρίδου – Χρυσανθόπουλος

Ζήκος: «Χρυσός» στα 60μ. στο Βαλκανικό πρωτάθλημα!

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Κώστας Ζήκος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών της Κωνσταντινούπολης. 

Ο Έλληνας σπρίντερ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. με χρόνο 6.66! 

Ο πέμπτος πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού θα μπορούσε να είχε ακόμη καλύτερη επίδοση  αν η κούρσα δεν είχε γίνει με μεγάλη αναμονή.

Ο αφέτης δεν έδινε εκκίνηση παρότι οι αθλητές ήταν έτοιμοι πίσω από τους βατήρες, ενώ ακολούθησε και μία μία άκυρη εκκίνηση, που επίσης αποσυντόνισε τους σπρίντερ. Ο Ζήκος θα συμμετάσχει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κι έπειτα θα προετοιμαστεί για τους αγώνες του ανοιχτού. Ο Ζήκος στον προκριματικό της απόστασης είχε πετύχει 6.70.

Η  Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60 μ. εμπ. με 8.20 πέτυχε φετινό ρεκόρ και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο! Το ασημένιο μετάλλιο πήρε και ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος στο επί κοντώ και με άλμα στα 5,40 μ. που είναι ατομικό ρεκόρ.

 Ο Οδυσσέας Μουζενίδης ήταν 7ος στη σφαιροβολία με 18,54 μ. και 8ος ήτανο Τάσος Λατιφλάρι με 18,39 μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί