Βαριά ήττα του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ

1- 3 με τον Ολυμπιακό

Toν Ολυμπιακό υποδέχτηκε σήμερα ο ΟΦΗ στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΟΦΗ μπήκε γρήγορα μπροστά στο σκορ, στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Έπειτα από κόρνερ, ο Εμβιλά έδιωξε πάνω στον Μεγιάδο, ο Αργεντινός σούταρε στα σώματα, οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν να διώξουν αποτυχημένα. Ο Διαμαντής έκανε το σουτ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τους Κρητικούς.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Εμβιλά έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σισέ πήρε την κεφαλιά και με τη βοήθεια του δοκαριού έκανε το 1-1. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς και στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης πήρε πάνω του το σκοράρισμα. Ο Εμβιλά γέμισε από τα αριστερά, ο Διαμαντής δεν μπόρεσε να διώξει και ο Σισέ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2 – 1 για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πίεσε και βρήκε και τρίτο γκολ στο 60ο λεπτό του αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι κυκλοφόρησαν, έπειτα από κακή απομάκρυνση του Μαρινάκη, ο Ρόνι Λόπες κοντρόλαρε την μπάλα και με ωραίο πλασέ με το αριστερό έκανε το 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Φωτο: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί