Εκλογές στο Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Ηρακλείου

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθούν οι εκλογές των αντιπροσώπων του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Ηρακλείου, για το 71ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ). Οι εκλογές θα γίνουν στην αίθουσα του Μελισσείδειου Ιδρύματος (Ηράκλειο – Γιαμαλάκη 11) από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 06:00 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου:

Το συνέδριο αυτό θα είναι «Καταστατικό». Εκτός δηλαδή από τα άλλα θέματα (έγκριση απολογισμού και προγράμματος δράσης για το επόμενο διάστημα), θα αποφασίσει και την τροποποίηση του απαρχαιωμένου καταστατικού της.

Είναι ανάγκη, στις σημερινές συνθήκες γενικευμένης αντισυνταξιουχικής επίθεσης, οι αποφάσεις και το πρόγραμμα δράσης για την επόμενη τριετία να είναι αποτέλεσμα συλλογικών διαδικασιών.

Αντιπρόσωποι από κάθε σύνδεσμο εκλέγονται ένας ανά 100 ψηφίσαντες. Είναι επομένως σημαντικό να έρθετε όλοι να ψηφίσετε για να στείλει ο σύνδεσμος μας όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπροσώπους.

Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν στην Εφορευτική Επιτροπή τη Δευτέρα 17-02-2020 και ώρες 10:00 έως 13:00.

Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας (αυτά δηλαδή που έχουν πληρώσει συνδρομή για το έτος 2020 ή και το 2019). Οικονομική τακτοποίηση αλλά και εγγραφές νέων μελών, μπορούν να γίνονται και την ημέρα των εκλογών.

Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής θα είναι Δικαστικός Αντιπρόσωπος. Για να μπορέσετε επομένως να ψηφίσετε, παρακαλούμε να έχετε ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ μαζί σας δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (έγγραφο δηλαδή με τα στοιχεία σας ΚΑΙ φωτογραφία όπως ενδεικτικά: αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας κτλ).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί