Απίστευτες ύβρεις και απειλές από τον Βιαννίτη αστυνομικό που προπαγανδίζει τις απόψεις Κασιδιάρη και βρίζει τον πρωθυπουργό!

Σε ένα ρεσιτάλ θράσους προχώρησε πριν από λίγο ο Βιαννίτης αστυνομικός που προπαγανδίζει μέσω της σελίδας του στο  facebook  τις απόψεις Κασιδιάρη και άλλων εθνικιστικών ομάδων και βρίζει τον πρωθυπουργό. Ο εν ενεργεία αστυνομικός, που υπηρετεί στο ΑΤ Μοιρών, με συνεχή τηλεφωνήματά του στο τηλεφωνικό κέντρο του Candiadoc απειλούσε και έβριζε μετά την αποκάλυψη που κάναμε.

Δείτε: Ο Βιαννίτης αστυνομικός, που “φιλοξενεί” τις προκλήσεις Κασιδιάρη και χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό “μ@λ@κ@”! (εικόνες)

Κι όταν στη συνέχεια επικοινώνησε ο υπεύθυνος του site για να τον ρωτήσει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που τον οδηγεί στην “ιερά αγανάκτηση” των ύβρεων και των απειλών, επανήλθε με νέες απειλές και ύβρεις, η πιο “κόσμια” από τις οποίες είναι “είσαι μλκς και θα σου δείξω εγώ”!

Υπενθυμίσαμε στον αστυνομικό που προπαγανδίζει τους χρυσαυγίτες ότι δεν κάναμε κάτι άλλο παρά αναπαραγωγή όσων εκείνος έγραψε χωρίς να προσθέσουμε μια λέξη παραπάνω. Κι επειδή συνέχιζε στο ίδιο ύφος, του υπενθυμίσαμε ότι δεν είμαστε στην περίοδο της χούντας, δεν έχουμε αστυνομοκρατία και δεν είμαστε κρατούμενοί του…

Με το ίδιο ύφος συνέχισε να απειλεί και να υβρίζει, εμπλέκοντας μάλιστα και παράγοντες της αριστεράς στη Βιάννο και αρχίζοντας να λέει ονόματα! Εκεί τελείωσε η συζήτηση με έναν άνθρωπο που σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε, εξύβριζε και ενέπλεκε άσχετα πρόσωπα.

Προφανώς η δημοσιοποίηση του γεγονότος των απειλών και των ύβρεων, ως “απάντηση” στο δημοσίευμα, έχει στόχο να γίνει γνωστή η στάση του στις τοπικές και κεντρικές αστυνομικές αρχές, στις δικαστικές αρχές, αλλά και στην πολιτική ηγεσία.

Αναμένουμε…

Δείτε επίσης

Ο Βιαννίτης αστυνομικός, που «φιλοξενεί» τις προκλήσεις Κασιδιάρη και χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «μ@λ@κ@»! (εικόνες)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί