«Οι συνέπειες της μόλις επτάμηνης διακυβέρνησης της ΝΔ είναι ήδη ορατές»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, εχθές Δευτέρα 10/02/2020, στο Ηράκλειο η εκδήλωση με θέμα: Ανάπτυξη, Βιώσιμη – Δίκαιη – Περιφερειακή, στην οποία κύριος ομιλητής ήταν ο Τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Δείτε επίσης: Ν. Παππάς από το Ηράκλειο: Ο κ. Μητσοτάκης εμπαίζει το λαό της Κρήτης για τον ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο στο Καστέλι

Ν. Παππάς: Η ΝΔ έχει τρακάρει μετωπικά με τα προεκλογικά της ψέματα

Υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τα θετικά αποτελέσματα της περιόδου της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στους τομείς οικονομίας και ανάπτυξης, σε αντίθεση με την κατάσταση που διαμορφώνεται σήμερα.

Οι συνέπειες της μόλις επτάμηνης διακυβέρνησης της Ν.Δ είναι ήδη ορατές και αρχίζουν να διαμορφώνουν ένα εξαιρετικά αρνητικό κλίμα, τόσο στην ανάπτυξη, όπου ξεχάστηκε παντελώς η δέσμευση τους για ρυθμό 4%, όσο και σε όλους τους κρίσιμους τομείς της παραγωγικής δραστηριότητας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου και προσθέτει: “Συνεπεία των ανωτέρω η ανεργία ήδη αυξάνεται και το μέλλον για την κοινωνία μας προδιαγράφεται δυσοίωνο”.

“Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου που με τη μαζική τους παρουσία μας τίμησαν και έδωσαν ένα σαφές μήνυμα για την ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ενόψει του συνεδρίου”, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί