Βαρεμένος για ΒΟΑΚ – Καστέλι: «Το μόνο έργο της κυβέρνησης μια τεράστια βιομηχανία ψεύδους και εξαπάτησης»

Ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την Προκήρυξη του έργου του ΒΟΑΚ για το 2021, ακυρώνοντας οτιδήποτε υπήρχε και την δυνατότητα να ξεκινούσε σύντομα το πολύπαθο έργο”, σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος

Ο τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε δήλωση του χαρακτηρίζει την κυβερνητική φιέστα για το αεροδρόμιο Καστελίου «ως τελευταίο παράδειγμα πρωτοφανούς κοροϊδίας και δημιουργίας μιας παράλληλης εικονικής πραγματικότητας, τονίζοντας χαρακτηριστικά »Η κυβέρνηση της Ν.Δ. παρέλαβε συμβασιοποιημένο το έργο του Καστελίου και ο Κυρ. Μητσοτάκης, μετά από 7 μήνες δικής του διακυβέρνησης, πήγε στην Κρήτη και μίλησε για «βάλτωμα», ενώ εξήγγειλε ως δικά του επιτεύγματα τα ήδη δρομολογημένα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ”.

«Αποδεικνύεται ότι το μόνο έργο που, μέχρι στιγμής, έχει να επιδείξει η κυβέρνηση της Ν.Δ., είναι μια τεράστια βιομηχανία ψεύδους και εξαπάτησης», υπογραμμίζει ο ίδιος.

Η Δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένου

Τελευταίο παράδειγμα πρωτοφανούς κοροϊδίας και δημιουργίας μιας παράλληλης εικονικής πραγματικότητας, ήταν το χθεσινό στην Κρήτη. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. παρέλαβε συμβασιοποιημένο το έργο του Καστελίου και ο Κυρ. Μητσοτάκης, μετά από 7 μήνες δικής του διακυβέρνησης, πήγε στην Κρήτη και μίλησε για «βάλτωμα», ενώ εξήγγειλε ως δικά του επιτεύγματα τα ήδη δρομολογημένα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Με μόνη διαφορά το πλάνο του ιδίου με το μυστρί και κάποιους εκσκαφείς δίπλα, αλλά και τον αρμόδιο υπουργό να κάνει ένα δειλό βήμα αναγνώρισης της πραγματικότητας, μιλώντας για «λιθαράκι» του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποδεικνύεται ότι το μόνο έργο που, μέχρι στιγμής, έχει να επιδείξει η κυβέρνηση της Ν.Δ., είναι μια τεράστια βιομηχανία ψεύδους και εξαπάτησης. Κι από κοντά, οι θιασώτες της τρομοκρατικής μονοφωνίας να κατηγορούν ως τρομοκράτες αυτούς που, όπως η ΕΦΣΥΝ, δεν στοιχίζονται με τον γκρίζο στρατό τους.

Επειδή βρισκόμαστε μπροστά σε μια οργουελική κατάσταση, αξίζει να θυμηθούμε αυτό που έλεγε ο Τζώρτζ ‘Οργουελ: «Ελευθερία είναι να λες αυτό που δεν θέλουν ν’ ακούσουν οι άλλοι». Εν προκειμένω, να λες αυτό που δεν θέλουν ν’ ακούσουν οι σκαπανείς της πρακτικής της μονοφωνίας, αυτοί που θέλουν να επιβάλουν μια Σιδερένια Φτέρνα.

ΥΓ: Για τον ΒΟΑΚ, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την Προκήρυξη του έργου το 2021, ακυρώνοντας οτιδήποτε υπήρχε και την δυνατότητα να ξεκινούσε σύντομα το πολύπαθο έργο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί