Γης Μαδιάμ από τον Ηφαιστίωνα στην Κρήτη: Ξεριζώθηκε δέντρο και πήρε μαζί του και το πεζοδρόμιο (Φωτο)

Από θαύμα αποφύγαμε τα χειρότερα και δεν θρηνήσαμε θύματα από την πτώση δέντρου στη λεωφόρο Σούδας.

Η πτώση σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, αποτέλεσμα των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα Χανιά από χθες το βράδυ.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr το δέντρο έχει ξεριζωθεί σχεδόν ολοκληρωτικά, παρασύροντας ακόμα και το πεζοδρόμιο!

Το ευτύχημα είναι ότι έχει πέσει από την μεριά ενός χωραφιού και όχι από τη μεριά του δρόμου.

 Δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους περαστικούς το πρωί της Δευτέρας στην οδό Μυλωνογιάννη, από την πτώση δέντρου σε αυτοκίνητο, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, που σφυροκοπούν τα Χανιά.

Οι θυελλώδεις άνεμοι έσπασαν ένα μεγάλο τμήμα του δέντρου, το οποίο κατέληξε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα όχημα της Πυροσβεστικής με δύο άνδρες, οι οποίοι αφού απομάκρυναν αρχικά το αυτοκίνητο, στη συνέχεια έκοψαν με ηλεκτρικό πριόνι τα σπασμένα κλαδιά του δέντρου.

Ωστόσο, κίνδυνο ατυχήματος εγκυμονεί ένα ακόμη δέντρο, που βρίσκεται σε απόσταση 100 περίπου μέτρων στην ίδια οδό, το οποίο έχει ξεριζωθεί και είναι σχεδόν ετοιμόρροπο.Κάτι που μάλλον φαίνεται πως είναι εν γνώση των αρμοδίων, αφού πως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr έχουν ξεκολλήσει οι πλάκες, αλλά και τα σίδερα που το στηρίζουν στο κατεστραμμένο πεζοδρόμιο και έχει τοποθετηθεί στο δέντρο κορδέλα σήμανσης.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί