Ξανά Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ ο Μανώλης Μπελαδάκης

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Ελεγκτική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο NOVOTEL το Σάββατο 14/12/2019 για την τριετία 2020-22 .

Στην Ελεγκτική Επιτροπή συμμετέχουν κατά σειρά εκλογής:

Από την παράταξη ΔΑΚΕ με 178 ψήφους   ο Μανώλης Μπελαδάκης.

Από την παράταξη ΔΗΣΥΠ με 134 ψήφους ο Στέλιος Καμπούρης.

Από την παράταξη ΔΑΣ ( ΠΑΜΕ) με131 ψήφους η Καραγιαννίδου Θεοδώρα.

Από την παράταξη ΕΑΕΚ με 100 ψήφους ο Ιωακειμίδης Παναγιώτης και από την Συνδικαλιστική Ανατροπή  με 63 ψήφους ο Δημήτρης Γλέζος.

Στην συνεδρίαση αυτή ο πλειοψηφών σύμβουλος Μανώλης Μπελαδάκης κατέθεσε πρόταση για συγκρότηση Προεδρείου αντιπροσωπευτική αναλογικής εκπροσώπησης με βάση  την δύναμη των παρατάξεων. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε η ελεγκτική επιτροπή συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Μανώλης Μπελαδάκης

Αντιπρόεδρος: Ιωακειμίδης Παναγιώτης

Γραμματέας: Καμπούρης Στέλιος

Μέλη: Καραγιαννίδου Θεοδώρα, Γλέζος Δημήτριος

Η ανακοίνωση του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου

Είναι γνωστό ότι ο Μανώλης Μπελαδάκης έχει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη μακροχρόνια διαδρομή ως πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου ΄΄Νίκος Καζαντζάκης΄΄ ως αιρετός του ΠΥΣΠΕ  Ηρακλείου και του ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης, έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας για δυο θητείες και συνεχίζει να εκπροσωπεί τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου ΄΄Νίκος Καζαντζάκης΄΄ για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στο τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο που είναι η ΑΔΕΔΥ, πράγμα που δείχνει την ευρύτερη καταξίωση και αποδοχή του .

Θεωρούμε ότι είναι ιδιαιτέρα σημαντικό και τιμητικό για την πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου ΄΄Νίκος Καζαντζάκης΄΄ η εκλογή του στην θέση προέδρου της ελεγκτικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Η τιμή αυτή αντανακλάται στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου ΄΄ Νίκος Καζαντζάκης΄΄ που έχει παρουσιάσει σημαντική προσφορά στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Νομού Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί