Όταν ο Αυγενάκης έλεγε πως η Ελλάδα, με κυβέρνηση Τσίπρα, προκαλούσε την Τουρκία και τον Ερντογάν! (βίντεο)

Αυτός είναι ο “πατριωτισμός” της ομάδας της ΝΔ του Μητσοτάκη! Η ΝΔ ήταν ακόμα αντιπολίτευση, ο Ερντογάν και οι συνεργάτες του προκαλούσαν και τότε όπως και τώρα σαν “χωροφύλακες” της περιοχής, αλλά ο τότε γραμματέας της ΝΔ και σήμερα υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για τις τουρκικές προκλήσεις χρέωνε την ευθύνη στην κυβέρνηση Τσίπρα! Προσέξτε, όχι γιατί απαντούσε με λάθος πολιτική (αυτό προφανώς θα μπορούσε να το ισχυριστεί, ως πολιτική κριτική) αλλά επειδή, για τον κ. Αυγενάκη, η Ελλάδα τροφοδοτούσε την ένταση με την Τουρκία! Ακριβώς όπως το έλεγε και το λέει ο Τούρκος πρόεδρος, τον οποίο ασφαλώς πίστευε και δικαιολογούσε ο Αυγενάκης!

Ναι, αυτή, με ξεκάθαρο τρόπο, ήταν η άποψη που εξέφραζε μέσω της ΕΡΤ ο κ. Αυγενάκης! Από τότε η φράση του έμεινε σαν… “βάστα γερά Ερντογάν”, ώστε να φανεί πόσο αντεθνική άποψη κατέθεσε, μόνο και μόνο για να κάνει κομματική αντιπολίτευση σε ένα κορυφαίο εθνικό θέμα.

Άραγε, σήμερα που οι τουρκικές προκλήσεις έχουν ακόμα περισσότερο κορυφωθεί, τί λέει;

Δείτε την εξοργιστική δήλωση που είχε κάνει τον Απρίλιο του 2018 και προκάλεσε σάλο στα social media, καθώς, ως γνωστόν, η ελληνική δημοσιογραφία στο μεγάλο της μέρος, σιωπά στα νεοδημοκρατικά (από την εποχή της αντιπολίτευσης) ξεπουλήματα και τις προκλητικές πολιτικές…

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Όταν ο Αυγενάκης έλεγε πως η Ελλάδα, με κυβέρνηση Τσίπρα, προκαλούσε την Τουρκία και τον Ερντογάν! (βίντεο)”

  1. Ερηνη

    Ετονε το μαϊμουνι γκαριζε και για το δρόμο Ηράκλειο Μοίρες. Τώρα που τέσσερις μηνες δεν κουνιέται φύλλο για τα τελειώματα δεν ακουγεται κουβέντα…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί