«Ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο» από το ΑΤ Εξαρχείων!- O Δήμος Μούτσης καταγγέλλει το «κολαστήριο»

Σε μια συγκλονιστική καταγγελία προέβη ο σπουδαίος συνθέτης και τραγουδοποιός Δήμος Μούτσης για το περιβόητο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων στην οδό Καλλιδρομίου ως αυτήκοος μάρτυρας. Δεν δίστασε μάλιστα να παρομοιάσει την όλη ιστορία με τις αθλιότητες των ΜΑΤ με την εποχή της χούντας!

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τα επεισόδια στα Εξάρχεια και τις σκηνές άγριας καταστολής που κατέληξαν σε ξεγυμνώματα αθώων πολιτών και δεκάδες προσαγωγές, ο Δήμος Μούτσης καταγγέλλει ότι από το αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, το οποίο αποκαλεί “κολαστήριο”, ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο:

“ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Χτες βράδυ γύρω στη 1 απ το “κολαστήριο” αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο. Μπορεί άραγε κάποιος να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες? Το ότι οι μπάτσοι γδύνανε τους ανθρώπους μέσα στο δρόμο το είδαμε. Άλλωστε αυτό το ίδιο, είναι κάτι που εγώ προσωπικά τόβλεπα άπειρες φορές να συμβαίνει επί χούντας στο κέντρο της Αθήνας……!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί