Ξύλο και δεκάδες συλλήψεις στα Εξάρχεια: Άγρια καταστολή από την αστυνομία (Βίντεο & φωτο)

Βίντεο και φωτογραφίες από προσαγωγές στον «σωρό» και τον άγριο ξυλοδαρμό των προσαχθέντων από την αστυνομία μετά την μαζική πορεία για την επέτειο από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου σημειώθηκαν επεισόδια, έρχονται στη δημοσιότητα.

Δείτε ακόμη: Πορεία για τον Αλ. Γρηγορόπουλο: Ένταση σε Εξάρχεια – Επεισόδια σε Θεσσαλονίκη, Χανιά και Πάτρα (Βίντεο & φωτο)

Οι δυνάμεις της αστυνομίας προχώρησαν σε προσαγωγές τουλάχιστον 50 ατόμων, με 12 από αυτές να μετατρέπονται τελικά σε συλλήψεις. Οι επιχειρήσεις συνεχίστηκαν και η κατάσταση στην περιοχή των Εξαρχείων ήταν τεταμένη μέχρι αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με το tvxs.gr, ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να διαλύσουν και τη συγκέντρωση μνήμης στην οδό Τζαβέλλα, το σημείο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών και ρίψεις νερού με την αύρα κατά συγκεντρωμένων, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική.

Ενδεικτικό της άγριας καταστολής είναι το βίντεο που δείχνει την προσαγωγή μιας κοπέλας που απλώς βρίσκεται στο δρόμο των δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ αποκαλυπτικά είναι και τα βίντεο και οι φωτογραφίες με τον ξυλοδαρμό προσαχθέντων. Μάλιστα σε ένα από αυτά φαίνεται αστυνομικός να χτυπάει έναν νεαρό με τον πυροσβεστήρα.

https://twitter.com/Marka149133376/status/1203060192038010885?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1203060192038010885&ref_url=https%3A%2F%2Ftvxs.gr%2Fnews%2Fellada%2Fsyllipseis-ston-soro-sta-eksarxeia-binteo-fotografies

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Στον εισαγγελέα οδηγούνται αυτή την ώρα 12 άτομα που συνελήφθησαν από την Αστυνομία, στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί