Και ανήλικος ανάμεσα στους συλληφθέντες για την φονική συμπλοκή στο Τυμπάκι – Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Τρεις συλλήψεις για ανθρωποκτονία, πραγματοποίησε η αστυνομία για την χθεσινή συμπλοκή στο Τυμπάκι που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της. Μάλιστα, ένας από τους συλληφθέντες είναι ανήλικος. Πράλληλα, συνελήφθησαν άλλα 14 άτομα για συμμετοχή στη συμπλοκή.

Δείτε: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε επεισόδια στο Τυμπάκι

Δείτε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 31, 39 και ανήλικος οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία σε βάρος 37χρονου επίσης αλλοδαπού, συμπλοκή και παραβάσεις της Νομοθεσίας για τα όπλα.

Για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω συμπλοκή συνελήφθησαν ακόμα δεκατέσσερις 14 αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, χθες (26.11.2019) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού οι ανωτέρω αλλοδαποί, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 37χρονου αλλοδαπού και τον τραυματισμό ενός 29χρονου.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι ανωτέρω εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Κατασχέθηκαν σκεπάρνι, μεταλλικοί και ξύλινοι ράβδοι κ.ά.

Επιπλέον, σε βάρος  δέκα εκ των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί