Μαθητές όλου του Ν. Ηρακλείου, εκπαιδευτικοί και σπουδαστές στην Γιορτή Αθλητισμού στη μνήμη του Γιώργου Σηφάκη

Με την παρουσία της Χρυσής Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κας.Βούλας Πατουλίδου και του Ομοσπονδιακού Προπονητή Άρσης Βαρών σε Πάγκο κ.Δημήτρη Ιωαννίδη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» η «Γιορτή Αθλητισμού 2019 Στη Μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Α.με.Α. Γιώργου Σηφάκη» που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων όλου του Νομού Ηρακλείου, εκπαιδευτικοί, σπουδαστές και πολλοί άλλοι πολίτες ενημερώθηκαν από την Τροχαία Ηρακλείου και τον Εθελοντικό Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων με ομιλίες και σοκαριστικά βίντεο για τα τροχαία ατυχήματα και τις τραγικές συνέπειές τους, βίωσαν με ασφάλεια μέσω των προσομοιωτών πρόσκρουσης και ανατροπής οχήματος του Κέντρου Βιωματικής Εκπαίδευσης Οδικής Ασφάλειας «EERSC» και των Σχολών Οδηγών Στεφανάκη, πρόσκρουση και ανατροπή οχήματος, συνειδητοποιώντας το πόσο αναγκαία είναι η χρήση της ζώνης ασφαλείας, ενώ παράλληλα οι αθλητικοί φορείς -Αθλητική Ακαδημία Ηρακλείου, Αθλόδραση, ΑΣΚΑ Ηράκλειο, Α.Σ. Α.με.Α. «ΤΑΛΩΣ» και ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.»- τους έδωσαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν αθλήματα Στίβου, Ρυθμική Γυμναστική, Μπάσκετ με Αμαξίδιο, Ποδηλασία Ατόμων με Αναπηρία και Ολυμπιακή Πάλη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Παραολυμπιονίκης μας Μανώλης Στεφανουδάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ.Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ.Κώστας Βαρδαβάς, η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κα.Μαρία Καναβάκη, ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου κ.Γιώργος Πετούσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου κ.Σπύρος Καλλέργης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου κ.Βαγγέλης Παρασύρης, ο Ειδικός Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Μαλεβιζίου κ.Πατραμάνης Νίκος, ο κ.Αντώνης Ορφανίδης εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ.Κώστας Θεοφάνους, η Αντιπρόεδρος ΕΑΚΗ και Τομεάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας κα.Σημαιάκη Ευαγγελία και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Βαγγέλης Καρκανάκης.

Μέσω ανακοίνωσής του, ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» ευχαριστεί θερμά:

Την δυναμική Χρυσή Ολυμπιονίκη μας, Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης κα.Βούλα Πατουλίδου και τον καταξιωμένο Ομοσπονδιακό Προπονητή Άρσης Βαρών σε Πάγκο κ.Δημήτρη Ιωαννίδη για την παρουσία τους και την ουσιαστική συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ.Κώστα Βαρδαβά για την στήριξη και την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής.

Τους συμμετέχοντας φορείς –ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Α.Σ. «ΑΘΛΟΔΡΑΣΗ», Α.Σ. Α.με.Α. «ΤΑΛΩΣ»- για την συνεργασία.

Την Πρωτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου.

Τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής από την Δομή Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Α’βαθμιας και της Β’βαθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Τους εθελοντές σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Και τους πολύτιμους χορηγούς μας: AEGEAN AIRLINES, Καφενείο «Ο ΛΑΚΚΟΣ», Παραδοσιακός Χώρος Εστίασης ΠΕΤΟΥΣΗΣ, MARE Coffe Bar & Food, AEON SPA CANDIA MARIS, Ιατρικά και Ορθοπεδικά Είδη «ΥΓΕΙΑ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ», τον Φυσιοθεραπευτή και φωτογράφο κ.Πατεράκη Στέφανο, DROSSOS Photography & Graphic Arts, WEZART Photography Advertising Marketing, Σχολές Χορού ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑΣ, Ανθοπωλεία YUCCA και την ICON SECURITY.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί