Αναβλήθηκε η δίκη των δύο φοιτητών για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ – Πλήθος κόσμου στα δικαστήρια για συμπαράσταση

Αναβολή ζήτησαν και έλαβαν (λόγω κωλύματος του συνηγόρου τους) οι δύο φοιτητές που κατηγορούνται για συμμετοχή στα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ.

Δείτε: Κρητικός ο γιατρός που συνελήφθη στην ΑΣΟΕΕ: «Θέλουν να κάμψουν το αγωνιστικό φοιτητικό κίνημα» (Βίντεο & φωτο)

«Η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από τους Δημήτρηδες αυτού του κόσμου»

«Με οδήγησαν στη ΓΑΔΑ, πήραν τα κλειδιά μου και μπήκαν σπίτι μου για έρευνα»: Τι καταγγέλλει φοιτητής

Τα λόγια του Δημήτρη που συνελήφθη στην ΑΣΟΕΕ: Το φοιτητικό κίνημα και οι νέοι πρέπει να βγουν μπροστά

Ο 22χρονος φοιτητής Ιατρικής Δημήτρης Κατρινάκης και ο 25χρονος Γιάννης Παχάκης, που σπουδάζει στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, θα δικαστούν στις 21 Φεβρουαρίου (2020) στο αυτόφωρο Τριμελές Πρωτοδικείο (κτίριο 7).

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, στην περίπτωση του Δημήτρη Κατρινάκη δεν παρέστη σήμερα στο δικαστήριο ο αστυνομικός που φέρεται να έπεσε θύμα επίθεσης από τον φοιτητή. Αντίθετα παρόντες ήταν οι τρεις αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση του Γιάννη Παχάκη που επίσης κατηγορούν τον φοιτητή του ΕΜΠ για επίθεση εναντίον τους. 

Εντός και εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοι των δύο φοιτητών που έσπευσαν να τους συμπαρασταθούν. Ισχυρή ήταν η παρουσία και αστυνομικών.

Θυμίζουμε πως οι δύο φοιτητές συμμετείχαν στη διαμαρτυρία για το λοκ άουτ που επέβαλε η Πρυτανεία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στις 11 Οκτωβρίου.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί