Ηράκλειο: Η ανακύκλωση καταλήγει στη χωματερή- Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι κι ο δήμος κάνει τα “στραβά μάτια”…

Μας γράφει πολίτης για την πραγματικότητα που υπάρχει στον τομέα της ανακύκλωσης των απορριμμάτων, που έπαψε, στην ουσία, να είναι ανακύκλωση στο δήμο Ηρακλείου, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο εργολάβος δεν πληρώνει του εργαζόμενους, χωρίς η δημοτική αρχή να κάνει το παραμικρό…

“Ας γνωρίζουμε ότι από την Τρίτη 5/11 η ανακύκλωση του Ηρακλείου καταλήγει στην χωματερή με αποτέλεσμα ο δημότης να ανακυκλώνει άδικα. Κι αυτό γίνεται διότι ο εργολάβος δεν πληρώνει τους εργαζόμενους στην ανακύκλωση και αυτοί με την σειρά τους παραιτούνται για αναζήτηση άλλης δουλειάς ή κάνουν κινητοποιήσεις. Το ανακυκλώσιμο υλικό να έχει γεμίσει το εργοστάσιο και ο δήμος κάνοντας πλάτες στον εργολάβο, πετάει το υλικό στην χωματερή. Πολλές φορές έχει ζητηθεί να επέμβει ο δήμος για το ότι δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι, αλλά όλα μάταια.

Η κυκλική οικονομία μας μάρανε…”

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ηράκλειο: Η ανακύκλωση καταλήγει στη χωματερή- Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι κι ο δήμος κάνει τα “στραβά μάτια”…”

  1. Anti-logos

    Ε!….άμα πετύχει η “κανονικότητα”, τύφλα νάχει …..ότι άλλο…..Ξεμουρίσανε οι διαθέσεις της “υγιούς”(!) επιχειρηματικότητας, παντού μετά την “επιτυχία” την εκλογική του Ιουλίου.
    “Πολλές και καλές θέσεις εργασίας και ανάπτυξη 4,5%…”(!) Α! ρε μουζίκε λαέ……

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί