«Έφυγε» η σύζυγός του Λάκη Λαζόπουλου, Τασούλα

«Έφυγε» το βράδυ της Πέμπτης από τη ζωή, μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, σε ηλικία 60 ετών, η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου, Τασούλα Λαζοπούλου.

Δίπλα της όλο το προηγούμενο διάστημα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, ήταν σιωπηρά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Λάκης Λαζόπουλος, η κόρη τους, Μαριέλλη Λαζοπούλου, συγγενείς και φίλοι.

Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα.

Τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείο «Υγεία» και του επικεφαλής, κ. Αθανασιάδη, δεν κατέστη δυνατόν να βγει νικήτρια. Το τελευταίο διάστημα μεγάλη συμβολή στη θεραπεία της είχε και η ογκολόγος, Αντωνία Διγκλία, που εργάζεται σε ένα από τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, στο Chuv της Λοζάνης.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο στο πρώτο νεκροταφείο, ενώ σύμφωνα με επιθυμία της θα ταφεί στη γενέτειρά της, στην πόλη της Δράμας.

Η ταφή θα γίνει τη Δευτέρα σε ώρα που θ’ ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Όλοι οι αληθινοί φίλοι της οικογένειας, συγγενείς και παλιοί συμφοιτητές καλούνται να είναι εκεί.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην καλυφθεί η τελετή δημοσιογραφικά ή φωτογραφικά.

Η οικογένεια δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα και καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φωτογράφοι να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί