Οι… χάκερς έκαναν τις ρατσιστικές αναρτήσεις, όχι ο Ζούλας

«Μου χάκαραν τον λογιαριασμό μου στο twitter»

Ότι δεν «κατέβασε» το λογαριασμό του στο twitter αλλά ότι αυτός είναι χακαρισμένος εδώ και μήνες και ότι ο ίδιος δεν είχε πρόσβαση σε αυτόν για αρκετές εβδομάδες, υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Ζούλας, με ανάρτησή του στο Facebook. 

Όπως αναφέρει: «Ο λογαριασμός μου @kzoulas στο twitter χακαρίστηκε προ μηνών και δεν είχα πρόσβαση σε αυτόν για αρκετές εβδομάδες, κάτι που είχα γράψει και όταν τον ανέκτησα. Στη συνέχεια και ενώ δεν είχα καμία δραστηριότητα στο twitter, ο λογαριασμός αυτός έγινε suspended προφανώς γιατί ο χάκερ στο διάστημα που δεν τον ήλεγχα, τον χρησιμοποίησε με παράνομο τρόπο που δεν γνωρίζω. Αυτό συνέβη ΠΡΙΝ από τις ευρωεκλογές και επομένως είναι fake news ότι δήθεν τον κατέβασα χθες μόνος μου, μετά την πολύ τιμητική για μένα πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβω την θέση του προέδρου της ΕΡΤ».

Επιπλέον, διαψεύδει «ένα χυδαίο και ρατσιστικό τουιτ περί “Αφρικής και μαύρων” που του αποδίδεται». 

Χθες, μετά την ανακοίνωση ότι ο Κωνσταντίνος Ζούλας αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΡΤ, πήραν φωτιά τα social media καθώς ο ίδιος ως ιδιαίτερα ενεργός χρήστης του twitter είχε κατά καιρούς προχωρήσει σε κάποιες… αμφιλεγόμενες αναρτήσεις. 

Για παράδειγμα είχε πει «εύγε» στον Ηλία Κασιδιάρη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής ενώ είχε απειλήσει την πρώην υπουργό πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου ότι θα της τραβήξει την κοτσίδα.

Εκ χαρακτήρος δεν συνηθίζω να απαντώ στην δημοσιογραφική κριτική -ακόμη και στην κακόπιστη- αλλά καθώς είδα ότι…

Gepostet von Konstantinos Zoulas am Dienstag, 13. August 2019

Δείτε επίσης:

Όταν ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ έλεγε «εύγε» στον Κασιδιάρη και απειλούσε την Κονιόρδου! (εικόνες)

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί