Όταν ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ έλεγε “εύγε” στον Κασιδιάρη και απειλούσε την Κονιόρδου! (εικόνες)

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει για πρόεδρο της ΕΡΤ τον μέχρι πρότινος υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνο Ζούλα, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, σχετικά με την κατάλυση της όποιας δυνατότητας αντικειμενικής ενημέρωσης.

Δείτε: Κομισάριοι χωρίς προσχήματα (ή το Κράτος είμαι εγώ και οι φίλοι μου)

Το σκηνικό μάλιστα, συμπληρώνει και η πραξικοπηματική κίνηση της κυβέρνησης να ανακοινώσει τους εκλεκτούς της για την ηγεσία της ΕΡΤ πριν καν προχωρήσει σε πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το προφίλ του Κωνσταντίνου Ζούλα που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως επικείμενο πρόεδρο της ΕΡΤ.

Ο αρκετά δραστήριος στα social media, Κωνσταντίνος Ζούλας είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο παρελθόν με δημόσιες τοποθετήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με πρώτη αυτή που έλεγε «Εύγε» στον Ηλία Κασιδιάρη, όπως αναφέρει το Κουτί της Πανδώρας.

«Εύγε Ηλία! Περιέγραψες το πρόβλημα μιας ολόκληρης χώρας σε μιαν μόνον φράση …»! έγραφε ο νυν εκλεκτός της ΝΔ σχετικά με tweet του τότε βουλευτή της Χρυσής Αυγής που έγραφε: «Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου».

Αντιδράσεις είχε προκαλέσει και άλλο tweet του Κωνσταντίνου Ζούλα, στο στόχαστρο του οποίου είχε μπει η τότε υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

«Αν βγαίνοντας από το θερινό σινεμά, πετύχαινα τη Λυδία Κονιόρδου, νομίζω ότι θα την άρπαζα από την κοτσίδα» έγραφε τότε ο Κωνσταντίνος Ζούλας.

Διέγραψε όλες τις αναρτήσεις!

Όπως σημειώνει η Εφημερίδα των Συντακτών, με την ανακοίνωσή του για την προεδρία της ΕΡΤ, έγινε πανικός στα social media με παλαιότερες αναρτήσεις του στο twitter, που ήταν αγαπημένο μέσο επικοινωνίας του. Έτσι κατάργησε τον λογαριασμό με τις επίμαχες αναρτήσεις και άνοιξε άλλο όπου δεν υπάρχει ούτε ένα tweet! 

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί