Προσωρινό λουκέτο σε 7 τουλάχιστον επιχειρήσεις της Κρήτης για φοροδιαφυγή (φωτο)

Σε προσωρινά λουκέτα καταλήγουν οι έλεγχοι των υπαλλήλων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσιών Εσόδων σε επιχειρήσεις της Κρήτης.

Όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, ήδη μπήκε λουκέτο σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα το πρωί του Σαββάτου, ενώ από τους ελέγχους στο κέντρο της πόλης των Χανίων αλλά και στην ευρύτερη του νομού Χανίων, μπήκαν λουκέτα σε άλλες 6 επιχειρήσεις για 48 ώρες καταστημάτων και επιχειρήσεων για λόγους φοροδιαφυγής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για επιχειρήσεις ομπρελοκαθισμάτων στο Ακρωτήρι, πιτσαρία και σουβλατζίδικο στο κέντρο της πόλης, εστιατόριο και καφετέρια στην Νταλιάνη και στο Ενετικό λιμάνι αντίστοιχα και ταβέρνα στην περιοχή του Αποκόρωνα.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα γίνει περαιτέρω έλεγχος και για τις παλαιότερες χρήσεις, ενώ οι επιχειρήσεις μπήκαν στα κατάστιχα της ΑΑΔΕ και για την φορολογική συμπεριφορά τους από δω και στο εξής.

Στα Φαλάσαρνα

Στο πλαίσιο των ελέγχων της ΑΑΔΕ οι οποίοι γίνονται και σε beach bar σε όλο το νομό για την τήρηση της φορολογικής νομοθεσίας, εντοπίστηκαν φορολογικές παραβάσεις στα Φαλάσαρνα και συγκεκριμένα σε γνωστό beach bar.

Για 48 ώρες οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έβαλαν λουκέτο στο beach bar, εξαιτίας ενδεχόμενων φορολογικών παραβάσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί