Ο αποχαιρετισμός στον 28χρονο- Το βίντεο για τα ΑΜΕΑ στο εχθρικό Ηράκλειο που σκηνοθέτησε (βίντεο)

Το τελευταίο αντίο στον άτυχο Κωνσταντίνο Μαρή, τον 28χρονο που χθες το πρωί έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα, είπαν φίλοι και συγγενείς σήμερα Δευτέρα το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στον Μασταμπά. Ο 28χρονος Κωνσταντίνος έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής στην εθνική οδό από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο, στο ύψος της γέφυρας του Αποσελέμη. Οδηγούσε τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα του όταν αυτή ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε, με συνέπεια να βρει τον θάνατο.

Δείτε: Ηράκλειο: Νέα τραγωδία στους δρόμους, με έναν ακόμα νέο άνθρωπο νεκρό…

Ανείπωτη θλίψη για τον 28χρονο Κωνσταντίνο, το νέο θύμα της ασφάλτου

Ο Κωνσταντίνος Μαρής ήταν ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά ζητήματα νέος άνθρωπος. Μαζί με μια ομάδα φίλων του είχε δημιουργήσει τον περασμένο Ιανουάριο ένα βίντεο για το Ηράκλειο, την “Αδιάβατη πόλη”, την εχθρική για τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Μάλιστα σε εκείνο το βίντεο εμφανιζόταν και ως συνοδός του Μάριου στην “περιπέτεια” στους δρόμους της πόλης.

Ο ίδιος ήταν ο σκηνοθέτης του βίντεο.Μιλώντας τον περασμένο Φεβρουάριο στο newsitamea.gr για την πρωτοβουλία του ίδιου και των φίλων του για το βίντεο, σημείωνε:

“Στην καθημερινότητά μου (λόγω της εργασίας μου ως ορθοπροθετικος) συναναστρέφομαι με άτομα τα οποία έχουν κινητικές δυσκολίες. Βλέποντας λοιπόν για αρχή τη δυσκολία τους να έρθουν στο κέντρο το οποίο εργάζομαι, την αγανάκτηση τους από τις καταλυμένες θέσεις των ΑΜΕΑ από ασυνείδητους συμπολίτες μας και τις καθημερινές τους δυσκολίες για τα απλά πράγματα της ζωής λόγω της κοινωνίας πάρα της κατάστασης τους.

Άρχισα να σκέπτομαι πως αυτές οι συνθήκες δεν θα αλλάξουν με τους καθημερινούς διαπληκτισμούς και τις καταγγελίες που έκανα στις αρμόδιες αρχές. Έτσι μου ήρθε η ιδέα για το βίντεο ώστε να περάσω ένα μήνυμα στην κοινωνία μας”.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί