Διαδήλωση κατά του Airbnb στο Κουκάκι – Επεισόδιο στο ΑΤ Ακρόπολης και μία προσαγωγή διαδηλωτή

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς έξω από το ΑΤ Ακρόπολης, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε επίθεση των ΜΑΤ με χημικά στην πορεία – Ένας διαδηλωτής προσήχθη και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ – Φωτογραφίες στα social media δείχνουν τα ΜΑΤ να ακολουθούν από πολύ κοντά την πορεία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομιστήκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο «μετά από επίθεση που δεχτήκαν απόψε, λίγο πριν τις 9, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης». Οι αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης από συλλογικότητες εναντία στο Airbnb στο Κουκάκι, κάποια άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, ενώ έχει γίνει μια προσαγωγή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο διαδηλωτής που προσήχθη (άγνωστο για ποιο λόγο), μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Παράλληλα, αναφέρεται πως τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης.

Φωτογραφίες στα social media δείχνουν τα ΜΑΤ να ακολουθούν από πολύ κοντά την πορεία, δείχνοντας πως μάλλον οι παλιές προκλητικές συνήθειες της αστυνομίας επιστρέφουν γοργά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί