Ο Μ. Μανιαδάκης για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών

Ο Μιχάλης Μανιαδάκης,  υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση έκανε την παρακάτω δήλωση για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών:

«Ευχαριστούμε όλους όσοι έδωσαν την μάχη των εκλογών δίπλα μας, συστρατεύτηκαν και ενίσχυσαν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο  μας, όλους όσοι στήριξαν με την ψήφο τους το συνδυασμό της “Λαϊκής Συσπείρωσης.  Και να είναι βέβαιοι ότι η ψήφος τους θα πιάσει τόπο για την ενίσχυση των αγώνων, την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, όπως όλα αυτά τα χρόνια τιμήσαμε μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο την ψήφο που μας έδωσαν οι δημότες της Γόρτυνας. Η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι η μοναδική δύναμη πραγματικής αντιπολίτευσης απέναντι σε όλους εκείνους που θα στηρίζουν  τις πολιτικές που χτυπούν τα λαϊκά συμφέροντα, πολιτικές σε βάρος των λαϊκών ανθρώπων, από τις κυβερνήσεις, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Περιφέρεια.

Δώσαμε με αυταπάρνηση, χωρίς προσωπικές σκοπιμότητες, χωρίς μεγάλα λόγια και ταξίματα, ένα δύσκολο και τίμιο αγώνα σε δύσκολες συνθήκες σε κλίμα πιέσεων και έντονης προπαγάνδας με αποπροσανατολιστικά διλήμματα και εκβιασμούς. Μιλήσαμε στον λαό της Γόρτυνας ξεκάθαρα για το ποιος φταίει για τη ζωή που ζει σε αντίθεση με όλους τους άλλους συνδυασμούς που στηρίζουν την πολιτική της ΕΕ, του κεφαλαίου στην Τοπική Διοίκηση.

Έτσι και τώρα, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών καλούμε τον λαό της Γόρτυνας, να σταθεί με κριτήριο την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και των υποψηφίων τους στον Δήμο, που εμφανίζονται ως δήθεν «ανεξάρτητοι – υπερκομματικοί». Να καταδικάσει τους διαχειριστές της αντιλαϊκής πολιτικής, να μην παγιδευτεί στα παζάρια τους και τις ανταλλαγές ψήφων, να δείξει ότι επιλέγει έστω ένα μικρό εκλογικό βήμα απεγκλωβισμού εκφράζοντας την αντίθεσή του με οποιοδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο).  

Καλή δύναμη σε όλους και όλες για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί