Η κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού «Λασιθιώτικο κάλεσμα-Χθες σήμερα αύριο»

Μηνύματα νίκης, ενότητας, συνεργασίας, έστειλε απόψε από το Τζερμιάδων ο υποψήφιος Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης κατά την κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού «Λασιθιώτικο κάλεσμα-Χθες σήμερα αύριο».

Στην ομιλία του ο Γιάννης Στεφανάκης ευχαριστώντας τους πολίτες που γέμισαν την κεντρική πλατεία, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι, «απόψε συνομιλώ με το παρόν και το αύριο του τόπου. Το αύριο είστε όλοι εσείς, οι πολίτες του Οροπεδίου, τα μέλη του συνδυασμού μας που τιμάτε με την συμμετοχή σας, στοχεύοντας στην συνέχιση του έργου μας και την επόμενη τετραετία για την ανάπτυξη, την πρόοδο του τόπου μας. Η μεγαλύτερη αξία μας, που υπηρετήσαμε, και εκτιμάμε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με την ψήφο σας, είστε εσείς, οι πολίτες αυτού του μοναδικού ευλογημένου τόπου».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης, ευχαριστώντας δημόσια τους πολίτες που συμμετείχαν στην αποψινή εκδήλωση που κλείνει την προεκλογική περίοδο, τους υποψήφιους του συνδυασμού, αλλά και όλους τους συνεργάτες του που χωρίς αυτούς, όπως είπε, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί το μεγάλο αναπτυξιακό έργο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή, κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν να έχουν απαιτήσεις και διεκδικήσεις από την δημοτική αρχή που θα προκύψει την Κυριακή το βράδυ ώστε το Οροπέδιο Λασιθίου να είναι «πρωταγωνιστής» στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι της Κρήτης αλλά και της Ελλάδας.  

«Όλοι μαζί, σε συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς του Δήμου μας, την ακαδημαϊκή κοινότητα της Ελλάδας, την περιφέρεια Κρήτης, την κεντρική διοίκηση, διαχρονικά από το 2014, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις και έργα προσφέροντας στους κατοίκους του τόπου μας αναβαθμισμένες υπηρεσίες, υποδομές και  φιλικό περιβάλλον. Εφαρμόζουμε πολιτική εξωστρέφειας, έχουμε καταφέρει πολλά, και με την δική σας ψήφο και τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα συνεργαστούμε στενά για την επίτευξη των στόχων που θα δώσουν υπεραξία στο τρίπτυχο πολιτισμός, τουρισμός, πρωτογενής τομέας στοιχεία που κάνουν μοναδικό και ευλογημένο αυτό εδώ τον τόπο» κατέληξε ο κ. Στεφανάκης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης, παρουσίασε στο τέλος της εκδήλωσης τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί