Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού- Ομιλία στις 7μμ στο Χουδέτσι

Με μια ομιλία στις 7 το βράδυ σε ανοιχτή εκδήλωση στο Χουδέτσι, θα κορυφωθεί η πολιτική παρουσία του Πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σήμερα Πέμπτη στο Ηράκλειο.

Ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στις 7 μ.μ. σε ανοιχτή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Χουδετσίου, στο πλαίσιο της συγκρότησης του προοδευτικού μετώπου, ενώ θα παραστούν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ρος Ντέιλι, Σπύρος Δανέλλης και Θεόδωρος Δουλουμπέκης.

Η επίσημη παρουσίαση του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 2 Μάη στις 11 το πρωί με επίσκεψη στο έργο του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά, στο τούνελ της Αγίας Βαρβάρας.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί την γέφυρα στον Αποσελέμη και το νέο δρόμο Γούρνες – Χερσόνησος που παραδόθηκε πρόσφατα στην κυκλοφορία από τον Υπουργό Υποδομών. Αμέσως μετά θα επισκεφτεί το διυλιστήριο του φράγματος Αποσελέμη.

Το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα στις Αρχάνες, το οποίο θα δώσει προς τιμήν του ο δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων. Μ. Κοκοσάλης, ενώ στις 7 το βράδυ θα μιλήσει στο Χουδέτσι.

Την επόμενη ημέρα θα επισκεφτεί τα Χανιά και στις 7.30 μμ θα μιλήσει στο κλειστό γυμναστήριο του εθνικού σταδίου Χανίων.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί