Αποχωρεί από την διεκδίκηση του Δήμου Ηρακλείου η Λιάνα Σταρίδα – Νέα δεδομένα στην προεκλογική μάχη

Αλλάζει το σκηνικό στο δήμο Ηρακλείου, όπως είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε: Αλλάζει το σκηνικό στο δήμο Ηρακλείου: Ραγδαίες εξελίξεις τις τελευταίες ώρες

Με ανακοίνωσή της η μέχρι σήμερα υποψήφια δήμαρχος, κ. Λιάνα Σταρίδα, ανακοίνωσε την αναμενόμενη απόσυρσή της από την εκλογική μάχη.

Μάλιστα, όπως σημειώνει, η ανακοίνωση θα είχε γίνει νωρίτερα, αλλά καθυστέρησε λόγω του προβλήματος υγείας της.

Ξεκάθαρα σημειώνει, ότι η αποχώρησή της δεν σχετίζεται με το πρόβλημα της υγείας της, αλλά με το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πετύχει τους στόχους που ήθελε και να συσπειρώσει τις δυνάμεις που επιδίωκε.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Με καθυστέρηση, εξ αιτίας  μικρής περιπέτειας της υγείας μου, ανακοινώνω την απόφασή μου να αποσυρθώ από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Ηρακλείου. Καθοριστικό λόγο στην απόφασή μου διαδραμάτισε η αποτυχία της προσπάθειας για συμπαράταξη των κοινωνικών δυνάμεων που επιθυμούν πραγματικά την αλλαγή  των διαχρονικών κατεστημένων πρακτικών στον Δήμο μας. Η πολυδιάσπαση των προοδευτικών δυνάμεων είναι πρόβλημα γιατί δεν ενθαρρύνει  την αλλαγή στα δημοτικά πράγματα. Δεν επιθυμώ να είμαι μέρος του προβλήματος και για τούτο αποσύρομαι.   
Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς  συμπολίτες, γυναίκες και άνδρες, που μαζί δημιουργήσαμε τη δημοτική παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ενΑΛΛΑΓΗ» καθώς και όσους την αγκάλιασαν, πρόσωπα, φορείς και η τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η υποστήριξή τους με ενθάρρυνε να προχωρήσω παρά την πολεμική που δέχτηκα από ανθρώπους που δεν διακρίνουν στον ορίζοντα άλλο από το αλαζονικό και ματαιόδοξο εγώ τους και που μαζί τους συστρατεύτηκαν δημοσιογράφοι «σε αποστολή», λασπολόγοι και άλλοι, υπερασπιστές των προσωπικών τους συμφερόντων. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνεργάτες και φίλους πως η δημοτική παράταξή μας θα παραμείνει ενεργή και θα ξανασυναντηθούμε σε άλλες προσπάθειες για το καλό του τόπου που ζούμε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί