Συνεχίζονται οι συλλήψεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Συνελήφθησαν χθες  στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ι. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου 25χρονος Έλληνας και 42χρονη αλλοδαπή για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμα τρεις αλλοδαποί (29χρονος, 51χρονη και ανήλικη) για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σε αστυνομικό έλεγχο ο 25χρονος συνοδεύοντας τον 29χρονο με την 51χρονη και την ανήλικη, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιταλίας και Βουλγαρίας, προσπαθώντας να διευκολύνει την έξοδο τους από τη χώρα, με σκοπό να αναχωρήσουν με προορισμό τη Γερμανία.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου προέκυψε ότι ο 25χρονος με ακόμα μια 42χρονη αλλοδαπή προμήθευσαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα τους τρεις αλλοδαπούς με σκοπό να διευκολύνουν την έξοδο τους από τη χώρα. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη και η 42χρονη.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί