Παγκρήτια συνάντηση Περιφερειάρχη με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών

Αμέσως μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση στην Αθήνα ανάμεσα στον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών Θάνο Βούρδα και αντιπροσωπείας των εκπροσώπων των σωματείων από τις σχολές οδήγησης υποψήφιων οδηγών της Κρήτης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει με το πρακτικό μέρος της εξέτασης των υποψήφιων οδηγών.

Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Περιφέρεια με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου, του Περιφερειακού Συμβούλου Στέλιου Ορφανού, της γενικής διευθύντριας στις Διευθύνσεις Μεταφορών της Περιφέρειας Στέλλας Μπαζοπούλου, της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Μεταφορών Ηρακλείου Μαρίας Βασιλάκη, και των εκπροσώπων των εκπαιδευτών οδήγησης από όλη την Κρήτη. Στη σύσκεψη στη Περιφέρεια, υπήρξε ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Βούρδα, όπου οι εξεταστές οδήγησης επεσήμαναν τα προβλήματα που υπάρχουν αναφορικά με την νέα πρακτική εξέταση των υποψήφιων οδηγών.

Ο κ. Βούρδας μάλιστα κάνοντας άμεσα αποδεκτό το αίτημα για συνάντηση στην Αθήνα αμέσως μετά το Πάσχα, έδωσε τα εύσημα για την λειτουργία της  Διεύθυνσης Μεταφορών Ηρακλείου την οποία και χαρακτήρισε υπηρεσία πρότυπο σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί