Παραδόθηκε ο δρόμος Χερσόνησος – Γούρνες: Θα τον εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός (Φωτο)

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης για την παράδοση του έργου Χερσόνησος – Γούρνες που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι.

Πρόκειται για ένα έργο ύψους 51 εκατ. ευρώ, το οποίο παρέμενε στάσιμο από το 2012 και το οποίο αποδίδεται στην κοινωνία της Κρήτης, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών.

Το κομμάτι μήκους 21 χλμ. του ΒΟΑΚ έχει κατασκευαστεί στα πρότυπα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού αυτοκινητοδρόμου με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, στηθαίο και ΛΕΑ.  

Σε δηλώσεις του ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι με την παράδοση αυτού του έργου μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών, ενώ προανήγγειλε την άφιξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια του δρόμου, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει πότε θα πραγματοποιηθούν.  Πρόσθεσε επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα εγκαινιάσει και τον δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, στη συνέχεια,  θα επιθεωρήσει το οδικό έργο Ηράκλειο – Μεσαρά, το οποίο θα παραδοθεί στο τέλος Απριλίου.

Φωτογραφίες: Image Services

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί