Συγχαρητήρια από Δήμαρχο και Περιφερειάρχη στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την άνοδο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στην Α1 κατηγορία (Volleyleague) εξέδωσαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Ηρακλείου:

Η άνοδος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στην Α1 κατηγορία (Volleyleague), για πρώτη φορά στην ιστορία της, αποτελεί μια ακόμα σημαντική επιτυχία για τον αθλητισμό του Ηρακλείου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους μόχθησαν για να τα καταφέρουν: τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας, εκείνους που εργάστηκαν αθόρυβα δίπλα τους, τον κόσμο που τους στηρίζει και ασφαλώς στους διοικούντες τον ερασιτέχνη ΟΦΗ.  

Η εξαιρετική δουλειά που κάνουν ο πρόεδρος  κ. Γιάννης Δανδάλης και οι συνεργάτες του σε όλα τα τμήματα της αρμοδιότητάς τους, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, αποδίδει καρπούς και προσφέρει στον ηρακλειώτικο αθλητισμό: επιτυχίες, όπως η συγκεκριμένη άνοδος (και όχι μόνο), καθώς και εκατοντάδες παιδιά που μαθαίνουν από νωρίς τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας και διδάσκονται τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι.

Ο Δήμος Ηρακλείου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του,  θα είναι πάντα στο πλευρό τους, σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Κρήτης:

«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την τεράστια επιτυχία που οδηγεί την κρητική ομάδα στη  volley league ανδρών, την κορυφαία κατηγορία στη χώρα. Η πρωτόγνωρη αυτή επιτυχία τιμά το κρητικό βόλεϊ και τον κρητικό αθλητισμό και αποτελεί μια ακόμα μεγάλη διάκριση για το νησί μας». 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί