Ο απόλυτος θρίαμβος για την παράσταση ‘Η αγάπη άργησε μια μέρα’

Εν μέσω σκληρού συναγωνισμού με επτά (7) αντιπάλους ίσως τους καλύτερους στην Ελλάδα η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου θριάμβευσε. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το Σάββατο 23 Μαρτίου στο δημοτικό κινηματοθέατρο Καρδίτσας βρήκε την Θεατρική Σκηνή με το βραβείο καλύτερης παράστασης κοινού με το τεράστιο ποσοστό ρεκόρ 79,55%, την Δήμητρα Χατζηνικολάου να παίρνει αγκαλιά το βραβείο ερμηνείας Α΄ γυναικείου ρόλου και τον Μάνο Μανιά σε υποψήφιο σε 4 κατηγορίες. 1. Υποψήφιος για την σκηνοθεσία, 2, υποψήφιος για το καλύτερο έργο, 3. Για την σκηνογραφία και 4. Για την μουσική επιμέλεια.

Η ανακοίνωση της Θεατρικής Σκηνής Ηρακλείου:

Είναι ένας τεράστιος άθλος με μεγάλο βαθμό δυσκολίας μιας και το έργο ¨Η αγάπη άργησε μια μέρα¨ της Λιλής Ζωγράφου είναι μυθιστόρημα που μετέφερε στο θέατρο ο Μάνος Μανιάς. Συνεχίζουμε ο δρόμος είναι μακρύς.

Λόγω της εξαιρετικής αυτής επιτυχίας σ΄ ένα πανελλήνιο φεστιβάλ αλλά και λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κοινού οι παραστάσεις θα συνεχιστούν για 2 ακόμη Σαββατοκύριακα. Συγκεκριμένα 30 – 31 Μαρτίου και 6 – 7 Απριλίου στις 9 το βράδυ στην λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 142.

Λιλή Ζωγράφου, απλά κάναμε και κάνουμε το καθήκον μας.

  

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί