Ευχαριστήριο του Συλλόγου εργαζομένων της Περιφέρειας Κρήτης

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Συλλόγου των εργαζομένων της Περιφέρειας Κρήτης, μέσω της οποίας ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της αποκριάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, στο Bar Restaurant LOKAΛ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Το Δ. Σ του Συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του αποκριάτικου πάρτι των εργαζομένων στην Περιφέρεια Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, στο Bar Restaurant LOKAΛ.

Αρχικά – και για πάντα –  ευχαριστούμε τους συνάδελφους και τους φίλους που κάθε φορά ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις μας,  έτσι και τώρα μας τίμησαν με την παρουσία τους, το κέφι τους και τη θετική τους διάθεση

 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε  τη διεύθυνση και το προσωπικό του Bar Restaurant LOKAΛ για την άψογη εξυπηρέτηση που μας παρείχαν και τον υπέροχο χώρο που μας διέθεσαν.

 

Ξεχωριστά και από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εκπληκτική Βαγγελιώ Φασουλάκη και τους μουσικούς Νίκο Βογιατζάκη, Νικόλαο Χριστόπουλο και Γιάννη Σταυρακάκη, που απογείωσαν τη βραδιά και δεν μας άφησαν (γιατί?) λεπτό να ξεκουραστούμε….

 

Τέλος ευχαριστούμε την εταιρεία MODUS Software για τη γενναιόδωρη προσφορά της για τη λαχειοφόρο αγοράς μας.

 

Να’ στε όλοι καλά  και του χρόνου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί