Φίλη της Ελένης Τοπαλούδη αναγνώρισε τους τρεις φερόμενους βιαστές

Όλο και περισσότερα στοιχεία συγκεντρώνουν καθημερινά οι Αρχές, όσον αφορά στο έγκλημα στη Ρόδο, αλλά και στον βιασμό της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί.

Μία φίλη της άτυχης φοιτήτριας, προχώρησε στην αναγνώριση των τριών νεαρών που κλήθηκαν στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου μετά την καταγγελία της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για ομαδικό βιασμό τον Νοέμβριο του 2017.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, η φίλη και συμφοιτήτρια της Ελένης Τοπαλούδη, που διασκέδαζε μαζί της το επίμαχο βράδυ, αναγνώρισε τους τρεις νέους από φωτογραφίες τους, ως τα άτομα εκείνα με τα οποία ήταν μαζί και στη συνέχεια την οδήγησαν στο σπίτι της πριν να μεταβούν με την άτυχη φοιτήτρια στο δικό της σπίτι.

Πρόκειται για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, έναν 22χρονο κι έναν 23χρονο, κατοίκους Μασάρων.

Παράλληλα μια 24χρονη φίλη της Ελένης Τοπαλούδη, σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας, φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του βιασμού του 2017 ότι η φοιτήτρια μία φορά της είχε αναφέρει, ότι κάποια στιγμή ενώ διασκέδαζε στην Μεσαιωνική Πόλη, είχε γνωρίσει κάποια άτομα που τη μετέφεραν στο σπίτι της, είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, ανέφερε ότι η 24χρονη φίλη της ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο. Την είχε ενημερώσει επίσης ότι η Ελένη είχε μιλήσει με τη μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί