Κροατία: Έκρυβε σε ψυγείο το πτώμα της δολοφονημένης αδελφής της

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Γιασμίνα Ντόμινιτς ήταν 23 ετών, όταν εξαφανίστηκε το 2000 στην βόρεια Κροατία. Με καταγωγή από τη Μάλα Σουμπότιτσα, φοιτούσε εκείνη την εποχή σε πανεπιστήμιο στο Ζάγκρεμπ.

Η οικογένεια δεν είχε ειδοποιήσει τις αρχές σχετικά με την εξαφάνισή της παρά 5 χρόνια αργότερα, σύμφωνα με την αστυνομία.

“Υποθέτουμε ότι το πτώμα που βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη είναι εκείνο μιας γυναίκας που γεννήθηκε το 1977 και η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 16 Αυγούστου του 2005” είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ένας εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής αστυνομίας, ο Νέναντ Ρίσακ.

Το σκοτεινό μυστικό

Η σορός εντοπίστηκε στο σπίτι, όπου διαμένει η αδελφή του θύματος, με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους, έγραψε ο ενημερωτικός ιστότοπος “eMedjimurje”.

Ο Ρίσακ δεν θέλησε να διευκρινίσει τον τρόπο που βρέθηκε η σορός, επισημαίνοντας ότι “πρόκειται για στοιχεία σημαντικά για την εξέλιξη της έρευνας”.

Παρόλα αυτά, επιβεβαίωσε, ότι η αστυνομία συνέλαβε τη Μάλα Σουμπότιτσα, μία γυναίκα ηλικίας 45 ετών, συμπλήρωσε ο αξιωματικός.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, είναι η αδελφή του θύματος.

Η 45χρονη θεωρείται ύποπτη ότι “δολοφόνησε την αδελφή της το 2000 ή το 2001 και έκρυψε το πτώμα της στον καταψύκτη που βρισκόταν σε έναν διάδρομο, στο ισόγειο του σπιτιού της”, αναφέρει η εισαγγελία.

Οι αρχές θα προχωρήσουν σε νεκροψία – νεκροτομή για την ταυτοποίηση της σορού.

Ο πατέρας της Γιασμίνα Ντόμινιτς, που απεβίωσε πριν από λίγα χρόνια, είχε δηλώσει το 2011 ότι η κόρη του τού είχε πει το 2000 ότι θα πήγαινε να εργαστεί σε κρουαζιερόπλοιο κι ότι σχεδίαζε να πάει να ζήσει στο Παρίσι.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί