Προσαγωγές στα Χανιά για το διαμελισμένο σώμα

Συνεχίζονται οι έρευνες για το διαμελισμένο πτώμα άντρα, μέλη του σώματος του οποίου βρέθηκαν σε σακούλες στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) στο Ακρωτήρι Χανίων.

Δείτε:

Μακάβρια ευρήματα στην Κρήτη: Ανθρώπινο κεφάλι και μέλη βρέθηκαν μέσα σε σκουπίδια

Μακάβριο εύρημα: Νέα στοιχεία για το έγκλημα – Από πού προέρχεται ο κάδος με τα ανθρώπινα μέλη

Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για το φόνο του Ινδού

Σε δύο καφετέριες και σουπερμάρκετ στο Ρέθυμνο οι έρευνες για το θρίλερ με τα ανθρώπινα μέλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων που ωστόσο δεν έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις, με την αστυνομία να μην δίνει ακόμα επίσημες πληροφορίες για την εξέλιξη των ερευνών.

Πάντως ο φάκελος της υπόθεσης έχει φύγει από τα Χανιά και τις έρευνες χειρίζονται οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου, όπου έχουν εστιάσει την προσοχή τους οι αρχές καθώς σε μία από τις σακούλες εντοπίστηκαν αποδείξεις από αγορές σε καφετέρια και ένα μίνι μάρκετ περιοχής ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών τα συγκεκριμένα καταστήματα έχουν ήδη εντοπιστεί,  ενώ αξιοποιώντας αυτό το στοιχείο οι Αρχές προσπαθούν με υλικό από κάμερες ασφαλείας να οδηγηθούν στα ίχνη του δολοφόνου, ο οποίος θεωρείται δεδομένο ότι γνώριζε το θύμα του, λόγο της ειδεχθούς φύσης και του τρόπου τέλεσης του συγκεκριμένου εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι η ταυτότητα του άντρα παραμένει άγνωστη και μέχρι στιγμής δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί