Ένταση με Μαρινάκη στην άφιξη του Ολυμπιακού στην Τούμπα (Βίντεο)

Ένταση επικράτησε κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως αναμενόταν, ο «ισχυρός άνδρας» των «ερυθρολεύκων» ήταν αρχηγός της αποστολής των Πειραιωτών. Η άφιξη του πούλμαν έγινε χωρίς προβλήματα, καθώς τα μέτρα ασφαλείας περιμετρικά του χώρου των αποδυτηρίων ήταν δρακόντεια.

Ωστόσο, αφότου κατέβηκαν από το λεωφορείο πρώτα ο Μαρινάκης και έπειτα οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, προκλήθηκε ένταση. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήγε να εισέλθει στα αποδυτήρια, αλλά δεν του επιτράπηκε η είσοδος εκεί επειδή δεν ήταν διαπιστευμένος για να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, υπήρξε ένταση με έναν αστυνομικό, με τον Μαρινάκη να τον σπρώχνει και να λέει πως αν δεν περάσει αυτός μέσα δε θα πάει κανένας από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Υπήρξε συνωστισμός έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων, με τους παίκτες να περιμένουν πιο πίσω κι ενώ υπήρχαν στο σημείο και δυνάμεις της αστυνομίας. Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από λίγα λεπτά με παρέμβαση του Γιώργου Σαββίδη που βρέθηκε στο σημείο. Τελικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης οδηγήθηκε σε σουίτα του γηπέδου της Τούμπας για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

 

thestival

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί