Πρώτο βήμα, θετικό από το Ηράκλειο, για τον προοδευτικό πόλο- Το πλήθος και οι παρουσίες (φωτο)

Εξέπληξε ευχάριστα τους διοργανωτές της χθεσινής εκδήλωσης για τον κοινό βηματισμό των προοδευτικών δυνάμεων της κοινωνίας, η παρουσία του κόσμου. Παράγοντες από την αυτοδιοίκηση και άλλους φορείς, αλλά κυρίως απλοί πολίτες του χώρου της αριστεράς αλλά και προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του “Ατλαντίς”, όπου μίλησαν οι Δημήτρης Τζανακόπουλος, Γιάννης Ραγκούσης, και Σπύρος Δανέλλης.

Δείτε: O υπ. Επικρατείας από το Ηράκλειο: «Η Συμφωνία των Πρεσπών δημιούργησε όρους για να έρθουν κοντά δυνάμεις του προοδευτικού χώρου» (Βίντεο)

Εν ενεργεία αυτοδιοικητικοί, αλλά και παλιότεροι δημοτικοί άρχοντες, όπως ο επί χρόνια δήμαρχος Ηρακλείου και υπουργός στις πρώτες κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, από το 1982-1985, Κώστας Ασλάνης, δήμαρχοι του νομού Ηρακλείου (Ζαχαρίας Καλογεράκης, Μανόλης Κοκοσάλης κα), ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Ηλίας Λυγερός, ο υποψήφιος δήμαρχος Βιάννου, Μηνάς Σταυρακάκης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ, Χάρης Μαμουλάκης, ιστορικά στελέχη της αριστεράς, όπως η Δέσποινα Σκαλοχωρίτη και ο Δημοσθένης Ραπτόπουλος, άνθρωποι που στήριζαν το ΠΑΣΟΚ ή υπήρξαν στελέχη του, όπως ο τελευταίος γραμματέας Ηρακλείου του μεγάλου, ακόμα, ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Παπαδάκης, και πλήθος άλλων, συμμετείχαν στην εκδήλωση, καταθέτοντας την πρόθεσή τους να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην προσπάθεια για τη συγκρότηση ενός προοδευτικού μετώπου ενάντια στα φαινόμενα της ακροδεξιάς παρέμβασης αλλά και για την αλλαγή της πολιτικής στην Ελλάδα με το τέλος των μνημονίων.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν επίσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Βάλια Βαγιωνάκη, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης.

Δείτε φωτογραφίες από το image services

Ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ανταλλάσσει χειραψία με τον άλλοτε δήμαρχο Ηρακλείου, Κώστα Ασλάνη

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Δανέλλης, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, Ηλία Λυγερό

Το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, Δέσποινα Σκαλοχωρίτη με τον άλλοτε δήμαρχο Ηρακλείου, Κώστα Ασλάνη και τον άλλοτε αντιδήμαρχο, Γιάννη Σταρίδα. Πίσω τους διακρίνεται ο Δημοσθένης Ραπτόπουλος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με τον γραμματέα της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Παυλιδάκη

Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Μανόλης Σφυρής, με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, Ηλία Λυγερό

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί