Συνεχίζεται την Δευτέρα η δίκη για την απαγωγή του Μ. Λεμπιδάκη

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης συνεχίστηκε και σήμερα η δίκη για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Σήμερα κατέθεσαν και άλλοι αστυνομικοί ως μάρτυρες του κατηγορητηρίου. Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα με τις απολογίες των κατηγορουμένων.

Να υπενθυμίσουμε ότι εχτές δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ αστυνομικού που κατέθετε και κατηγορούμενου για την υπόθεση, με αποτέλεσμα να διακοπεί και πάλι για λίγα λεπτά η δίκη.

Ο αστυνομικός υποστήριξε ότι την ημέρα που εξιχνιάστηκε η απαγωγή και συνελήφθη ο κατηγορούμενος, προέβαλε αντίσταση κατά των αρχών, με τον κατηγορούμενο να φωνάζει ότι αυτό είναι ψέμματα.

Και κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, η οποία είχε πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου με τις καταθέσεις μαρτύρων, εκ των οποίων και αστυνομικοί, είχε δημιουργηθεί ένταση κατά την διάρκεια κατάθεσης αστυνομικού, όταν ένας από τους κατηγορούμενους του επιτέθηκε φραστικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη έρχονται οι 12 κατηγορούμενοι που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Από τους 12 οι 8 είναι προφυλακισμένοι, ενώ οι υπόλοιποι 4 είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι 12 είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της διακεκριμένης περίπτωσης αρπαγής, της εγκληματικής οργάνωσης, της απόπειρας εκβίασης, αλλά και της παράνομης οπλοφορίας και κατοχής πολεμικού όπλου.

Τέσσερις από τις κατηγορίες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί