Ένταση και σήμερα στην δίκη για την απαγωγή του Μ. Λεμπιδάκη

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης συνεχίστηκε και σήμερα η δίκη για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η προηγούμενη συνεδρίαση είχε πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου με τς καταθέσεις μαρτύρων, εκ των οποίων και αστυνομικοί, ενώ σήμερα κατέθεσαν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση για την απελευθέρωση του επιχειρηματία.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνεδρίασης είχε δημιουργηθεί ένταση κατά την διάρκεια κατάθεσης αστυνομικού, όταν ένας από τους κατηγορούμενους του επιτέθηκε φραστικά.

Ωστόσο, η ένταση δεν έλειψε ούτε και από την σημερινή συνεδρίαση, μεταξύ αστυνομικού που κατέθετε και κατηγορούμενου για την υπόθεση, με αποτέλεσμα να διακοπεί και πάλι για λίγα λεπτά η δίκη.

Ο αστυνομικός υποστήριξε ότι την ημέρα που εξιχνιάστηκε η απαγωγή και συνελήφθη ο κατηγορούμενος, προέβαλε αντίσταση κατά των αρχών, με τον κατηγορούμενο να φωνάζει ότι αυτό είναι ψέμματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη έρχονται οι 12 κατηγορούμενοι που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Από τους 12 οι 8 είναι προφυλακισμένοι, ενώ οι υπόλοιποι 4 είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι 12 είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της διακεκριμένης περίπτωσης αρπαγής, της εγκληματικής οργάνωσης, της απόπειρας εκβίασης, αλλά και της παράνομης οπλοφορίας και κατοχής πολεμικού όπλου.

Τέσσερις από τις κατηγορίες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η δίκη πρόκειται να συνεχιστεί αύριο το πρωί.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί