Στη φυλακή ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας – «Αναλαμβάνω την ευθύνη! Δεν θέλω ελαφρυντικά»

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 52χρονος καθ’ ομολογίαν παιδοκτόνος της Κέρκυρας. Ο πατέρας της Αγγελικής παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του ανακριτή και ανέλαβε την ακέραιη ευθύνη για τη στυγερή δολοφονία της κόρης του ενώ υποστήριξε ότι δεν θέλει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Δείτε: Ελλάδα: Σκότωσε την 29χρονη κόρη του επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της με αλλοδαπό (Φωτο)

Νέα στοιχεία για το έγκλημα με θύμα την Αγγελική – Το μοιραίο τηλεφώνημα και τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια της κοπέλας (Βίντεο & φωτο)

Ο σκυλάκος της αδικοχαμένης Αγγελικής αποκάλυψε στους αστυνομικούς το πτώμα της

Ο καθ’ ομολογίαν παιδοκτόνος φέρεται να δήλωσε μεταμελημένος ενώ υποστήριξε ότι στο παρελθόν δεν είχε ασκήσει ούτε σωματική ούτε ψυχολογική βία στην κόρη του. Ο δράστης υποστήριξε ότι θόλωσε και υποστήριξε και δεν έλεγχε τις πράξεις του. Ο κατηγορούμενος επίσης αιτήθηκε ψυχιατρική εξέταση για να διερευνηθεί η ψυχική και πνευματική του υγεία.

Η καταγγελία ένα χρόνο πριν

Έναν χρόνο πριν συνθλίψει το κεφάλι της κόρης του με μία σκύλα, ένα σιδερένιο οικοδομικό εργαλείο, η 29χρονη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, όπως επιβεβαιώνει ο δικηγόρος του.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο 52χρονος εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα και προσπάθησε με βία να την πάρει μαζί του.

Η κοπέλα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της παρεμβαίνει συνεχώς στην προσωπική της ζωή παρά την ηλικία της. «Ήθελε με τη βία να την βάλει στο αυτοκίνητο και να αναχωρήσουν. Εκείνη αντιδρούσε, δεν συμφωνούσε.

Και τότε ο διευθυντής του σχολείου την παρέπεμψε σε κοινωνική λειτουργό, η οποία στη συνέχεια την έστειλε απευθείας στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου καταγράφηκε το συμβάν», δήλωσε στο Open ως προς το περιστατικό ο δικηγόρος του 52χρονου, Βασίλης Νουλέζας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 31/1/2018 ο 52χρονος εμφανίστηκε στο τμήμα για να ενημερωθεί για την καταγγελία της κόρης του ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά.

Στο μεταξύ, όπως αποκάλυψε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, η οποία εξέτασε το πτώμα της 29χρονης  «ήταν 7 τα χτυπήματα ξεκινώντας από το πίσω μέρος του κεφαλιού», χωρίς να αποκλείσει να υπάρχουν κι άλλα. Επίσης, ανέφερε ότι «υπάρχουν και χτυπήματα στα χέρια πράγμα που σημαίνει ότι το θύμα αμύνθηκε ενστικτωδώς».

Η κ. Κούση, σε χθεσινές δηλώσεις της στον ραδιοσταθμό Νews 247 είπε ότι «η σορός είναι στα αζήτητα».

Με πληροφορίες από news247, open, corfutvnews, corfuvoice

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί