Κόκκινο Κρήτης 88,4 fm και inotos.gr: Καμπάνια για τα τροχαία δυστυχήματα

Καμπάνια για τα τροχαία δυστυχήματα σχεδιάζει το Κόκκινο Κρήτης 88,4 fm και το inotos.gr σε μια προσπάθεια να συνδυάσουν τις εορταστικές τους ευχές με μια καμπάνια ζωής.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρεται:

Σχεδόν κάθε μέρα μετράμε θανάτους στους δρόμους της Κρήτης. Τραγικοί αριθμοί απλωμένοι στα επικίνδυνα χιλιόμετρα των δρόμων του νησιού μας. Και οι αριθμοί των ΜΜΕ δεν είναι ψυχροί αριθμοί…. Είναι τραγωδίες, είναι θλίψη, είναι πόνος για οικογένειες, συγγενείς και φίλους.

Μετά από κάθε τροχαίο δυστύχημα ή ατύχημα αναζητούμε τις αιτίες και ρίχνουμε το ανάθεμά μας στην κακή κατάσταση των δρόμων, στην ταχύτητα και στη  μαγκιά μας, στο ξενύχτι, στη βροχή, στη ζώνη και στο  κράνος που δε φροντίσαμε να βάλουμε.

Λιγότερες φορές θα μιλήσουμε για το αλκοόλ και τις…κούπες που καταναλώσαμε πριν να βρεθούμε «άνετοι» και θολωμένοι στο δρόμο! Και είναι τότε που νομίζουμε ότι έχουμε τον έλεγχο του οχήματος μας αλλά δυστυχώς άλλος έχει τον έλεγχο. Οδηγεί ο μεθυσμένος μας εαυτός, ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα των κακών -έτσι κι αλλιώς- δρόμων και της επόμενης στροφής. Εκεί που χτίζουμε στη συνέχεια ξωκλήσια…

Φέτος στο Κόκκινο Κρήτης 88,4 fm και στο inotos.gr σκεφτήκαμε να συνδυάσουμε τις εορταστικές μας ευχές με μια καμπάνια ζωής και να μετρήσουμε αντίστροφα προς τη ζωή.

Σύμμαχοί μας σ’ αυτή την προσπάθεια μας φορείς, μουσικοί, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και άνθρωποι που η δουλειά τους τους φέρνει μπροστά στη φρίκη ενός τροχαίου δυστυχήματος

Είμαστε σίγουροι ότι συμφωνείτε μαζί μας, με το σύνθημα της καμπάνιας μας, καθώς «η ζωή μας δεν αξίζει τα ελάχιστα δευτερόλεπτα του μοιραίου».

Γι’ αυτό «φρόντισε να είσαι μαζί μας και του χρόνου. Να γιορτάσουμε πάλι μαζί».

Τα πρώτα γυρίσματα

 

Τα πρώτα γυρίσματα

Συγκλονιστικός ο Ψαραντώνης ο οποίος δηλώνει ότι το αλκοόλ στην οδήγηση δεν είναι μαγκιά ούτε παλικαριά..

Από την πλευρά της η σκηνοθέτης και ηθοποιός Σοφία Δερμιτζάκη βάζει το δικό της δίλημμα…

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί