Στην αγκαλιά Μαρινάκη ο Μανόλης Πετσίτης

Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 15 Δεκεμβρίου διαβάζουμε:

► Ο βίος και η πολιτεία του Μανόλη Πετσίτη.

► Μοναδικά ντοκουμέντα για τη σχέση του με τον επιχειρηματικό κόσμο.

► Τα ερωτήματα που γεννώνται για την περίεργη διαδρομή από την Καισαριανή στα σαλόνια.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», ο Μανόλης Πετσίτης φωτογραφίζεται σε… ένθερμες πόζες τόσο με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και με τον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, αλλά και με την εμπορική διευθύντρια της Alter Ego Media, Πέννυ Λάγκα.

Το παράδοξο είναι ότι τα έντυπα του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως η εφημερίδα «Τα Νέα», είναι εκείνα που σχεδόν σε καθημερινή βάση καταγγέλλουν τη φιλική σχέση που διατηρούσε ο Νίκος Παππάς με τον Μανόλη Πετσίτη, επιχειρώντας να τη συνδέσουν με την επαγγελματική ανέλιξή του στον ιδιωτικό τομέα…

«Επειδή η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, σκανδαλολογεί ασύστολα»

Υπενθυμίζεται ότι καλούμενος να σχολιάσει το δημοσίευμα «Των Νέων» για τον Μ. Πετσίτη, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, είπε ότι «επειδή η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, σκανδαλολογεί ασύστολα» προσθέτοντας ότι «ο κόσμος πρέπει να δει πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια κυβέρνηση. Για το θέμα της ΔΕΠΑ που αποτυχημένα η αντιπολίτευση έχει επιλέξει για αντιπαράθεση, είναι προφανές ότι τα χρέη της συγκεκριμένης εταιρείας δημιουργήθηκαν επί κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση που κρατά λίγα 24ωρα». Ο Ν. Παππάς δήλωσε ότι ο κ. Πετσίτης είναι παιδιόθεν φίλος του, ωστόσο «είναι ο ίδιος αρμόδιος για να απαντήσει για την πορεία του». Επίσης, σημείωσε πως σε ό,τι αφορά το πολιτικό ζήτημα, είναι απολύτως διαυγές «ότι επί δική μας διακυβέρνησης δεν υπήρξε καμία εύνοια συμφερόντων».

Επίσης, μιλώντας στην εκπομπή Focus στην ΕΡΤ1, ο Ν. Παππάς ξεκαθάρισε ότι τον γνώριζε από παλιά, είχαν χαθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάποια στιγμή βοήθησε στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ και μετά ασχολήθηκε με τον ιδιωτικό τομέα. «Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το θέμα με έναν ιδιώτη που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρεία», ανέφερε προσθέτοντας ότι κάποιοι πιάνονται από υποθέσεις που δεν αφορούν διαχείριση δημόσιου χρήματος. «Αυτά έρχονται και παρέρχονται και δεν επηρεάζουν τις πολιτικές τάσεις. Επειδή η Νέα Δημοκρατία πνίγεται σε Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ , προσπαθεί να κατασκευάσει κάτι για να ισοφαρίσει την κατάσταση».

«Αφού δεν έχουν καταφέρει να βλάψουν το ηθικό πλεονεκτημα της κυβέρνησης ψάχνουν τους φίλους, τους γνωστούς, ας ψάξουν δεν θα βρουν τίποτα»

Για τον Μανώλη Πετσίτη και τα σχετικά δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου του φιλικού προς τη ΝΔ ρωτήθηκε και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Flash” Θεσσαλονίκης, ο οποίος επανέλαβε πως η αξιωματική αντιπολίτευση σε συνεργασία με δημοσιογραφικά συγκροτήματα προσπαθεί να δημιουργήσει σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν, για τα οποία -πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος- οι δημοσιογραφικοί οίκοι έχουν αναγκαστεί να ζητήσουν συγνώμη. «Αφού δεν έχουν καταφέρει να βλάψουν το ηθικό πλεονεκτημα της κυβέρνησης ψάχνουν τους φίλους, τους γνωστούς, ας ψάξουν δεν θα βρουν τίποτα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί