Στην Τρίπολη ο ΟΦΗ για το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο- Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Μία από τις δυσκολότερες αναμετρήσεις της χρονιάς, περιμένει τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για την Super League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καλείται σε σύντομο χρονικό διάστημα, να «συνεφέρει» -κυρίως ψυχολογικά- τους παίκτες του, μετά το «κάζο» του αποκλεισμού από την συνέχεια του Europa League και μάλιστα με εντός έδρας ήττα 3-1 από τους Λευκορώσους της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Η αγωνιστική εικόνα που επέδειξαν οι Θεσσαλονικείς ήταν απογοητευτική και ο Ρουμάνος τεχνικός, πρέπει να βρει την «συνταγή» για να ανταποκριθούν οι παίκτες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, που «ψάχνει» βαθμούς για να διεκδικήσει την παραμονή του. Εφ΄ όσον τα καταφέρει ο Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα και να παραμείνει το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση όλα είναι πιθανά στην Λειβαδιά.

Με άκρως αντίθετες συνθήκες και την ψυχολογία στα ύψη μετά την θριαμβευτική πρόκριση επί της Μίλαν, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Λαμία και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα, να προσθέσει τρεις βαθμούς στην συγκομιδή του, παραμένοντας στο «κυνήγι» του ΠΑΟΚ.

Το ντέρμπι της ημέρας, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την πρώτη απογοητευτική εμφάνιση στο πρωτάθλημα και την ήττα με 3-1 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, ενώ ο Ατρόμητος θέλει τους βαθμούς για να παραμείνει στην δεύτερη προνομιύχο θέση και να διατηρήσει τις ελπίδες του για την υπέρβαση.

Η ΑΕΚ που μετά τον αποκλεισμό στο Champions League στρέφει το ενδιαφέρον της στις εγχώριες διοργανώσεις, είναι το λογικό φαβορί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, όπως και ο Αρης που υποδέχεται τον Παναιτωλικό, αν και η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δείχνει σταθερότητα το τελευταίο διάστημα.

Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη, ενώ το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

 

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος   NOVA
19:00 Αρης-Παναιτωλικός        ΕΡΤ
19:30 Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ     NOVA

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

16:00 Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη    ΕΡΤ
17:15 ΑΕΛ-ΑΕΚ                  NOVA
19:00 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος   ΕΡΤ
19:30 Ολυμπιακός-Λαμία         NOVA

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

19:30 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ         NOVA

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί