Ηττήθηκε από την Ισπανία η Εθνική γυναικών

Τα δύο άσχημα οκτάλεπτα (δεύτερο και τρίτο) στοίχισαν την ήττα στην Εθνική ομάδα πόλο γυναικών από την Ισπανία με 8-7, στην Λας Πάλμας, στο τρίτο ματς που έδωσε για τα προκριματικά του Europa Cup, που αποτελούν κριτήριο πρόκρισης στο World League.

Η ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου μετά τη νίκη της πήρε προβάδισμα για τη δεύτερη θέση (ακολουθεί την Ρωσία) στον όμιλο, με την ομάδα που θα καταταγεί πρώτη να παίρνει απευθείας το «εισιτήριο» για την τετράδα του Europa Cup.

Η επόμενη υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι αυτή απέναντι στο Ισραήλ στη Νετάνια (18/12).

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 2-1, 0-2.

Η πρώτη περίοδος ήταν αρκετά ισορροπημένη (3-3), ωστόσο, στην δεύτερη οι γηπεδούχες με επιμέρους σκορ 3-1 ξέφυγαν με 6-4 στο ημίχρονο.

Και στην τρίτη η Εθνική δεν λειτούργησε καλά επιθετικά, με αποτέλεσμα η Ισπανία να ξεφύγει με 8-5. Η «γαλανόλευκη» κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στην τέταρτη περίοδο και να μειώσει σε 8-7, ωστόσο η ισπανική άμυνα λειτούργησε σωστά στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και δεν ήρθε η ισοφάριση.

Οι συνθέσεις:
ΙΣΠΑΝΙΑ: Εστέρ, Μπατς, Εσπάρ 1, Μπέα Ορτίθ 1, Μάτι Ορτίθ, Νταλμάσες, Μορέλ, Πένια 1, Φόρσα, Γκουάλ 2, Μάικα Γκαρθία 1, Λέιτον 2, Σάντσεθ.

ΕΛΛΑΔΑ: Χρ. Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 2, Β. Διαμαντοπούλου, Ελευθεριάδου, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη 1, Νίνου, Πρωτοπαπά, Πλευρίτου 3, Ξενάκη, Σταματοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί