Απειλούν και τσιρίζουν, αντί να σκύψουν το κεφάλι και να ζητήσουν συγγνώμη

Τσιρίζει, απειλεί, δημόσια, στέλνει εξώδικα. Κι αυτό επειδή ελέγχεται η δημόσια λειτουργία, με πολλά στοιχεία για την αδιαφάνεια των κινήσεων του. Το κάνει ο πρώην υπαρχηγός του Καρατζαφέρη και τώρα του Μητσοτάκη.

Το κάνει ο καθένας από όλους αυτούς τους μεγαλόσχημους που ελέγχονται για τόσες και τόσες υποθέσεις που βούλιαξαν την Ελλάδα, αλλά έσωσαν δια βίου τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Όποιος από όλα αυτά τα τομάρια που χαντάκωσαν τη χώρα και τους πολίτες της καταλάβει ότι πλέον δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει, απειλεί, βρίζει, πουλάει μαγκιά. Δείχνει το δάχτυλο. Λες και όλοι αυτοί είναι υπεράνω του νόμου και του ελέγχου.

Μα αυτή ακριβώς η αντίδραση αποδεικνύει και πόσο πολύ ταύτισαν το ίδιον, το προσωπικό συμφέρον, τον εαυτό τους, με το δημόσιο συμφέρον. Είναι η φράση που είπε στην επιτροπή της βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία ο Γεωργιάδης, αυτή που λέει κάθε μέρα χωρίς να ντρέπεται: “και τους 23 μπορούσα να πάρω στο γραφείο μου, και όλους τους υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ, μπορούσα να πάρω”!

Κοιτάξτε κάτι “ιδιοκτήτες”, τομάρια, που αντί να σκύψουν το κεφάλι, να ζητήσουν μια συγγνώμη, τσιρίζουν και απειλούν…

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί