Στήνουν ένταση στο Αιγαίο: “Τουρκικό πλοίο έδιωξε ελληνικό πολεμικό!” (Βίντεο)

Νέο σκηνικό έντασης επιχειρούν να στήσουν τα Τουρκικά ΜΜΕ, βάζοντας και πάλι μπροστά την μονταζιέρα και τα αλλοιωμένα βίντεο, και μεταδίδοντας την είδηση ότι σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής φέρεται να εκδίωξε ελληνικό πολεμικό πλοίο που παραβίασε τα τουρκικά χωρικά ύδατα στο Αιγαίο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με όσα αναφέρει το πρακτορείο ΙΗΑ, συνέβη στα ανοιχτά της Εφέσου, στην περιοχή Γκιουζέλτσαμλί, μπροστά από το νησί Μπαϊράκ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ το ελληνικό πλοίο φέρεται να εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα με αποτέλεσμα να δεχθεί προειδοποιήσεις στα αγγλικά από την τουρκική ακτοφυλακή, η οποία του ζήτησε να απομακρυνθεί από την περιοχή.

Όπως μεταδίδουν οι Τούρκοι, το ελληνικό πλοίο φέρεται να μην συμμορφώθηκε στην προειδοποίηση και τότε το σκάφος του τουρκικού λιμενικού το πλησίασε, με σκοπό να τοπροειδοποιήσει εκ νέου. Στη συνέχεια το ελληνικό πολεμικό πλοίο φέρεται να αποχώρησε από τα τουρκικά ύδατα.

Πήρε φωτιά η μονταζιέρα

Τα τουρκικά ΜΜΕ κυκλοφόρησαν μάλιστα και βίντεο, κομμένο και ραμμένο φυσικά. Το βίντεο ξεκινά με το να δείχνει ένα πολεμικό πλοίο να πλέει στη θάλασσα, μετά πέφτουν νέα πλάνα με ένα πολεμικό πλοίο να πλέει πλησίον μιας ακτογραμμής και στη συνέχεια ένα τουρκικό σκάφος εμφανίζεται και κατευθύνεται προς το πλοίο. Το βίντεο κόβεται και στην συνέχεια εμφανίζεται το πολεμικό πλοίο να κινείται προς άλλη κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο:

onalert.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί