Τερατώδεις κουτοπονηριές Κεγκέρογλου ή πώς τα παίρνει επειδή δεν κόβονται οι συντάξεις! (βίντεο)

Μάλλον πολύ ελαφρά έχει πάρει την έννοια της ευθύνης και της αλήθειας ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου. Χθες τόλμησε να πει ότι η σύσσωμη η αντιπολίτευση ήταν εναντίον της μείωσης της συντάξεων κι έτσι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, άρα δε θα κόψει τις συντάξεις, αφού έρχεται και περίοδος εκλογών!

“Ανεξάρτητα από την άποψη δανειστών ή και ΔΝΤ, η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Δεν θα κοπούν οι συντάξεις. Γιατί ήταν σύσσωμη η αντιπολίτευση ενάντια και πάμε για εκλογές. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά”, έλεγε χθες σε παρεμβάσεις του στον ΑΝΤ1 και αλλού!

Ή τόσο πολύ χαμηλά “μετρά” το επίπεδο νόησης των ψηφοφόρων του ή τόσο τέρας κουτοπονηριάς θεωρεί εαυτόν, ώστε νομίζει πως κάθε μέρα μπορεί και άλλα να λέει. Δεν πέρασε δα και τόσο μεγάλο διάστημα που ο ίδιος, το κόμμα του, η ΝΔ, όλη η αντιπολίτευση και ο ελεγχόμενος από αυτήν Τύπος τόσο καιρό έλεγαν (και λένε ακόμα, για να πούμε όλη την πραγματικότητα) ότι η κυβέρνηση θα κόψει τις συντάξεις, ώστε να το ξεχάσουμε.

Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή του παρουσία στον ΣΚΑΙ και τις κουτοπονηριές του, ώστε το μη κόψιμο των συντάξεων να εμφανιστεί ως “πίεση” της αντιπολίτευσης (!!!) και ως “προεκλογικό μέτρο”! Κι όταν ο δημοσιογράφος της Real News του έλεγε ότι εσείς λέγατε να κοπούν οι συντάξεις, του αντέτεινε ότι τα λέει για το μεροκάματο!

Έχασε την μπάλα ο Βασίλης, φοβάται και για το εργασιακό του μέλλον, την έδρα δηλαδή…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί