Ο Άδωνης, η συνεργάτης του της “ελληνικής αρίας φυλής” και η διαφήμιση των ναζιστικών θεωριών! (βίντεο)

«Υπάρχει Αρία φυλή και είναι οι Έλληνες». Αυτό ισχυρίστηκε μία από τις δασκάλες της σχολής του Άδ. Γεωργιάδη «Ελληνική Αγωγή».

Η θρησκειολόγος Βασιλεία Στεργιοπούλου, που δίδασκε το μάθημα της «Απόκρυφης Γνώσεως» κάθε Πέμπτη στις 18:30-20:30 υποστήριξε μετά βεβαιότητας ότι από βάθη του χρόνου πάντα υπήρχε η Αρία Φυλή και αυτοί ήταν οι Έλληνες.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι τις ιδέες και τα σύμβολα μας τα έκλεψαν κάποιοι (ντράοηκε να πει οι Ναζί…).

Δείτε το σχετικό βίντεο που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο:

Παρα-καντιανός@Jimmy_Korgialas

Η κα. Βασιλεία Στεργιοπούλου είναι διδάσκουσα στην σχολή σας, την Ελληνική Αγωγή. Εσείς, κε. @AdonisGeorgiadi, συμφωνείτε με αυτές τις απόψεις της που αντιτίθενται στην κυρίαρχη επιστημονική θεωρία?

Με ανάρτησή του στο Twitter, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο Άδ. Γεωργιάδης γνωστοποίησε ότι:

«Η συνεργασία με την κα Στεργιόπουλου διεκοπη, κατόπιν δικής μου αποφάσεως».

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Η συνεργασία με την κα Στεργιόπουλου διεκοπη, κατόπιν δικής μου αποφάσεως.

Dim. Papadimoulis

@papadimoulis

Μετά τα «νανογιλέκα» κ τα βιβλία του Πλεύρη που υμνούν τον Χίτλερ, για το ολοκαύτωμα, ο @AdonisGeorgiadi «πούλησε» κ ναζιστικές θεωρίες. Κατά τα άλλα, η προσωπική επιλογή του @kmitsotakis για την θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ, δεν είναι καθόλου ακροδεξιός! https://left.gr/news/meta-ta-nanogileka-o-adonis-poylise-kai-nazistikes-theories 

Η υποκρισία κάποιου Άδωνη

Με εντελώς υποκριτικό τρόπο ο Άδωνης Γεωργιάδης επιχειρεί να κάνει «ντρίπλα» διά της… απολύσεως και να ξεφύγει από την δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε μετά το σάλο που ξέσπασε με τα μαθήματα εγχώριου ναζισμού που παραδίδει στο μαγαζί του η περιβόητη κυρία Στεργιοπούλου.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνει τα όσα έκανε ακριβώς έκανε και με την παρουσίαση του φύρερ του εγχώριου νεοναζισμού Πλεύρη. Δηλαδή εμφανίζεται δήθεν να μη συμφωνεί με τα όσα είπε η Στεργιοπούλου περί Άριας φυλής που δεν είναι άλλη από τους… Ελληνες. Πρόκειται βέβαια για μια ακόμα κουτοπόνηρη υποκρισία.

Στο βίντεο που ακολουθεί (στο 9.50΄) φαίνεται καθαρά να προωθεί το βιβλίο της που στο εξώφυλλό του λέει τα περί Άριας φυλής. Επομένως ο Άδωνης γνώριζε πολύ καλά τις απόψεις της Στεργιοπούλου τις οποίες αποδέχεται και προωθεί!

 

 

 

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί

Το Candiadoc και οι «άριστοι ιδιοκτήτες» του κράτους

Οι «άριστοι ιδιοκτήτες» του τόπου στην επιστροφή τους στην κυβέρνηση, μέσω σειράς από πολιτικές απάτες, στοχεύουν, εκτός από το φαγοπότι και την ευνοιοκρατία, να εφαρμόσουν όλα εκείνα τα μέσα και μέτρα ώστε να μην υπάρχει κανείς να αμφισβητεί την κυριαρχία τους.

Έτσι εξαγοράζουν μέσα και συνειδήσεις. Και όσα δεν μπορούν να εξαγοράσουν, τα οδηγούν βίαια στην εξαφάνιση, μέσω οικονομικής ασφυξίας.
Το Candiadoc είναι ένα από τα ελάχιστα μέσα που αντιστέκεται σε αυτό το αυταρχικό καθεστώς που επιβάλλει μια ομάδα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γι αυτό, εδώ και πολύ καιρό, βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής ασφυξίας με στόχο να σταματήσει να υπάρχει.

Θα τα είχαν καταφέρει οι «άριστοι» αν δεν υπήρχαν περισσότεροι από 50.000 πολίτες καθημερινά και πάνω από 1 εκατομμύριο κάθε μήνα να στηρίζουν την προσπάθεια, ως ενεργοί αναγνώστες. Όλοι αυτοί που έχουν αναδείξει το Candiadoc από ένα περιφερειακό μέσο, σε μέσο πανελλαδικής απήχησης.
Αυτή η εμπιστοσύνη είναι που κρατά όρθια την ομάδα μας. Είναι η μεγάλη ηθική δύναμη που μας βοηθάει.
Όπως όμως είναι κατανοητό, εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας προκαλούνται και σειρά άλλων προβλημάτων, όπως είναι προφανές. Που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με τη διάθεση της ομάδας μας.

Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα έχουμε δεχθεί επιθέσεις στο τεχνικό κομμάτι. Κι αυτό προσθέτει νέα προβλήματα αλλά και την ανάγκη να τα αποκαταστήσουμε.
Σύντομα θα επιστρέψουμε, ελπίζουμε με καλύτερους όρους, από κάθε πλευρά.
Επειδή, παρά τα προβλήματα, θα είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι ξέρουμε καλά: να λέμε την αλήθεια, να αποκαλύπτουμε την πραγματικότητα, να καταθέτουμε την άποψή μας χωρίς να στεκόμαστε «ουδέτεροι» ανάμεσα στην κοινωνία και τους καταστροφείς της.

Αλέκος Α. Ανδρικάκης