Ο Άδωνης, η συνεργάτης του της “ελληνικής αρίας φυλής” και η διαφήμιση των ναζιστικών θεωριών! (βίντεο)

«Υπάρχει Αρία φυλή και είναι οι Έλληνες». Αυτό ισχυρίστηκε μία από τις δασκάλες της σχολής του Άδ. Γεωργιάδη «Ελληνική Αγωγή».

Η θρησκειολόγος Βασιλεία Στεργιοπούλου, που δίδασκε το μάθημα της «Απόκρυφης Γνώσεως» κάθε Πέμπτη στις 18:30-20:30 υποστήριξε μετά βεβαιότητας ότι από βάθη του χρόνου πάντα υπήρχε η Αρία Φυλή και αυτοί ήταν οι Έλληνες.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι τις ιδέες και τα σύμβολα μας τα έκλεψαν κάποιοι (ντράοηκε να πει οι Ναζί…).

Δείτε το σχετικό βίντεο που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο:

Παρα-καντιανός@Jimmy_Korgialas

Η κα. Βασιλεία Στεργιοπούλου είναι διδάσκουσα στην σχολή σας, την Ελληνική Αγωγή. Εσείς, κε. @AdonisGeorgiadi, συμφωνείτε με αυτές τις απόψεις της που αντιτίθενται στην κυρίαρχη επιστημονική θεωρία?

Με ανάρτησή του στο Twitter, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο Άδ. Γεωργιάδης γνωστοποίησε ότι:

«Η συνεργασία με την κα Στεργιόπουλου διεκοπη, κατόπιν δικής μου αποφάσεως».

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Η συνεργασία με την κα Στεργιόπουλου διεκοπη, κατόπιν δικής μου αποφάσεως.

Dim. Papadimoulis

@papadimoulis

Μετά τα «νανογιλέκα» κ τα βιβλία του Πλεύρη που υμνούν τον Χίτλερ, για το ολοκαύτωμα, ο @AdonisGeorgiadi «πούλησε» κ ναζιστικές θεωρίες. Κατά τα άλλα, η προσωπική επιλογή του @kmitsotakis για την θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ, δεν είναι καθόλου ακροδεξιός! https://left.gr/news/meta-ta-nanogileka-o-adonis-poylise-kai-nazistikes-theories 

Η υποκρισία κάποιου Άδωνη

Με εντελώς υποκριτικό τρόπο ο Άδωνης Γεωργιάδης επιχειρεί να κάνει «ντρίπλα» διά της… απολύσεως και να ξεφύγει από την δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε μετά το σάλο που ξέσπασε με τα μαθήματα εγχώριου ναζισμού που παραδίδει στο μαγαζί του η περιβόητη κυρία Στεργιοπούλου.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνει τα όσα έκανε ακριβώς έκανε και με την παρουσίαση του φύρερ του εγχώριου νεοναζισμού Πλεύρη. Δηλαδή εμφανίζεται δήθεν να μη συμφωνεί με τα όσα είπε η Στεργιοπούλου περί Άριας φυλής που δεν είναι άλλη από τους… Ελληνες. Πρόκειται βέβαια για μια ακόμα κουτοπόνηρη υποκρισία.

Στο βίντεο που ακολουθεί (στο 9.50΄) φαίνεται καθαρά να προωθεί το βιβλίο της που στο εξώφυλλό του λέει τα περί Άριας φυλής. Επομένως ο Άδωνης γνώριζε πολύ καλά τις απόψεις της Στεργιοπούλου τις οποίες αποδέχεται και προωθεί!

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί