Στο πένθος βυθίστηκε η Πυροσβεστική

Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια από το θάνατο του Πυρονόμου Σάββαρη Σάββα. Ο 44χρονος το απόγευμα της Παρασκευής, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε καλαμιώνα, στην περιοχή Λιμνοχώρι του δήμου Ηράκλειας στο νομό Σερρών. Ανακοίνωση της Πολιτικής Ηγεσίας για τον τραγικό θάνατο του πυροσβέστη.

Οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα έφτασαν στο σημείο και επιχείρησαν για την κατάσβεση. Ένας εξ αυτών ήταν και ο άτυχος πυροσβέστης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πάτησε ένα καλώδιο υψηλής τάσης, το οποίο είχε πιθανότατα κοπεί από τους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1974 στα Κάτω Πορόια Σερρών, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1999 ως δόκιμος Πυροσβέστης, υπηρετούσε στο Π.Κ. Σιδηροκάστρου, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λευκώνα Σερρών.

Ανακοίνωση της Πολιτικής Ηγεσίας για τον τραγικό θάνατο

H Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και η Υφυπουργός Κατερίνα Σιδηροπούλου-Παπακώστα εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για τον τραγικό θάνατο εν ώρα καθήκοντος του Πυρονόμου Σάββα Σάββαρη και τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του.

koutipandoras.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί