Προσωπικές διαφορές βλέπει η ΕΛ.ΑΣ πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία στο Ψυχικό

Σε προσωπικές διαφορές που ενδεχομένως όπλισαν το χέρι του δράστη εστιάζουν οι έρευνες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για την εν ψυχρώ δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας έχουν στη διάθεση τους τρεις αξιόλογες μαρτυρίες για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε ο δολοφόνος του φαρμακοποιού.

Πυροβόλησαν και σκότωσαν φαρμακοποιό στο Νέο Ψυχικό

Παράλληλα, εξετάζεται και η μαρτυρία γειτόνισσας που υποστήριξε πως είδε το δολοφόνο του φαρμακοποιού την προηγούμενη μέρα να παρατηρεί από διπλανή πολυκατοικία του γκαράζ και το σπίτι. Μάλιστα είχε ανησυχήσει καθώς εκτίμησε πως ενδεχομένως να επρόκειτο για διαρρήκτη. Η γειτόνισσα εμφανίζεται σίγουρη πως ο άνδρας που εκτέλεσε τον άτυχο 57χρονο ήταν το πρόσωπο που είχε δει την προηγούμενη μέρα.

Το χρονικό

Ο δράστης πυροβόλησε στις 09:35 τον φαρμακοποιό ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, στην συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα.

Το θύμα επιχείρησε στη συνέχεια να βγει από το όχημα του με αποτέλεσμα να δεχτεί νέους πυροβολισμούς.

Εκτιμάται πως ο δράστης έφυγε από την περιοχή με αυτοκίνητο συνεργού του.

Να σημειώσουμε πως ο 57χρονος διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Ελληνορώσων.

Γείτονες του θύματος τον περιγράφουν σαν ένα καλό γείτονα και άνθρωπο ενώ όπως έγινε γνωστό η γυναίκα του διατηρούσε ιατρείο στην περιοχή.

Το σημείο ερευνήθηκε εξονυχιστικά από άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών που δεν εντόπισαν κάλυκες από το όπλο.

newpost.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί