Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για το θάνατο του γιου του Δ. Δημαρά

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του γιου του υφυπουργού περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά.

Δείτε: Γιος του Γιώργου Δημαρά ο 38χρονος που έχασε τη ζωή του

Συλλυπητήρια Αλ. Τσίπρα στον Γ. Δημαρά

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Δημαρά, για την απώλεια του 38χρονου γιου του.

«Όταν ένας νέος άνθρωπος χάνει απροσδόκητα τη ζωή του, το δράμα των δικών του γίνεται οδύνη για όλους μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή για τον Γιώργο Δημαρά, που έχασε τον γιο του, είναι να μοιραστούμε μαζί του, και με όλη του την οικογένεια, τη θλίψη» τόνισε ο κ. Τσίπρας σε γραπτή του ανακοίνωση.

«Από καρδιάς συλλυπητήρια. Να μας υπολογίζουν δίπλα τους σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές», επεσήμανε.

Συλλυπητήρια ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος

Τη βαθιά του οδύνη για τον θάνατο του γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γ. Δημαρά, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για την απώλεια του γιου του Γ. Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος  και την οικογένειά του» αναφέρει το κυβερνών κόμμα.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για το βαρύ πένθος του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γ. Δημαρά

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, δήλωσε:

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

 

Συλλυπητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη για τον θάνατο του γιου του Γιώργου Δημαρά

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον θάνατο του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Δημαρά.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας στον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά για την απώλεια του γιου του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά, και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια γα την απώλεια του γιου του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί